Haberler

AK Parti'li Milletvekili Rusya Konusunda Net Konuştu

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Türk jetlerinin Rusya’ya ait askeri uçağı düşürmesi ve sonrasında yaşanan krizle ilgili, "Biz gerginlikten yana değiliz. Biz düşmanlıktan yana değiliz; ancak egemenlik haklarımızı da kimseye ihlal ettirmeyiz" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Türk jetlerinin Rusya'ya ait askeri uçağı düşürmesi ve sonrasında yaşanan krizle ilgili, "Biz gerginlikten yana değiliz. Biz düşmanlıktan yana değiliz; ancak egemenlik haklarımızı da kimseye ihlal ettirmeyiz" dedi.

AK Parti Bergama İlçe Teşkilatı, ilçe danışma toplantısını Bergama Öğretmenevi'nde gerçekleştirdi. Toplantı iki bölümden oluşurken, ikinci bölüm basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda, 7 Haziran seçimlerinden kısa bir süre sonra yapılan 1 Kasım seçimleri de değerlendirildi. Toplantıya katılan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, partisinin 1 Kasım'daki başarısına dikkat çekerek Rusya kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu. "Egemenlik hakkımızı ihlal ettirmeyiz" diyen Sürekli, "Rusya ile aramızda bir gerginlik yaşadık. Bu konuda açıklamalarımız bellidir. Biz gerginlikten yana değiliz. Biz düşmanlıktan yana değiliz; ancak egemenlik haklarımızı da kimseye ihlal ettirmeyiz. Umuyoruz Rusya ile olan ilişkilerimiz normal seviyesine dönecektir" dedi.

Ülkenin en önemli sorununun işsizlik olduğuna vurgu yapan Sürekli, "Yeni eylem planımız da iş kurmak isteyen gençlerimize 50 bin liraya kadar geri ödemesiz hibe kredi sözümüz vardı ve biz sözümüzü yerine getiriyoruz. Bir diğer konu da taşeronda çalışan işçilerimiz onlarında kamuya geçirilmesi ile ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bütünşehir yasasında da revizyona gideceğiz. İlçe belediyelerinin yetkilerini arttırıp büyükşehir belediyelerinin yapmadığı yatırımları ilçe belediyelerin yapması zorunluluğunu getireceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Mustafa Durmaz ise 1 Kasım seçimlerinin partisi adına bir başlangıç olduğunu söyledi. Durmaz, "Milletvekili sayımız İzmir genelinde artmasa da oy sayımız il genelinde 150 bin, ilçe genelinde ise 4 bin artmıştır. Bugüne kadar gerçekleştiremediğimiz sandık kurulları başkanlarımız ile yarın seçim varmış gibi tekrar çalışmaya başladık. Bu sonuçla bizi 2019'da yapılacak seçimlere belki daha önce yapılacak olan Anayasa Referandumu için hazırlanmış olacağız" şeklinde konuştu.

Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, AK Parti Bergama İlçe Başkanı Mustafa Durmaz, çevre ilçelerin ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Kerem Ali Bergama Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title