Haberler

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI KABAKTEPE, TUZLA KENT FESTİVALİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Güncelleme:

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Tuzla Belediyesi'nin destekleriyle Tuzla Kent Konseyi'nin düzenlediği Tuzla Kent Festivalini ziyaret etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Tuzla Belediyesi'nin destekleriyle Tuzla Kent Konseyi'nin düzenlediği Tuzla Kent Festivalini ziyaret etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte stantları gezen Kabaktepe, 'Bu ve benzeri programlar özellikle üreten, iş yapan ve toplumun hayat alanlarının tamamına katılımı sağlayan etkinliklerdir. AK Parti yaparsa böyle yapar' dedi.

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kent Konseyi iş birliğinde 'Tuzla Kent Festivali' başladı. El emeği vazolardan el örgülerine, avizelerden tablolara, seramikten midye kabuklarına kadar birbirinden farklı ürünler satışa sunuldu. Tuzla'yı ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Başkan Kabaktepe, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte stantları gezerek üreten kadınlar ile sohbet ettiler. Başkan Kabaktepe, Türkiye'nin dört bir yanında alan el ile veren eli buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nın standını da gezdi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nın takip ettiği özel çocuklardan olan Doğukan Canpolat, Başkan Kabaktepe'ye özel çocukların el emeği ile üretilen çerçeveyi hediye etti.

'KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELLEŞİR'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe,? Tuzla'da güzel bir açılışa denk geldik. Tuzla ziyaretimiz dolayısıyla ziyaret etme fırsatı bulduk. Sık sık kullandığım bir cümle var. Kadının elinin değdiği her şey güzelleşir diye. Burada hem belediyemizin kadın çalışmaları hem belediyemizin desteklediği sivil toplum kuruluşları, hem de kadınlarımızın kendi yaptığı çalışmalarla sergiledikleri bir programın açılışını yapmış olduk. Türkiyemizin üreten gücü, Türkiyemizin geleceği açısından bizim insanlarımızın her birinin sanatta veya diğer alanlarda üretken hale gelmesini sağlamak çok önemli. Bu ve benzeri programlar özellikle üreten, iş yapan ve toplumun hayat alanlarının tamamına katılımı sağlayan etkinliklerdir. Bu anlamda kadınlarımıza böyle güzel imkan sağlandığı için Belediye Başkanımızın şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. AK Parti yaparsa böyle yapar? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title