Haberler

AK Parti Gençlik Kollarınca düzenlenen e-Spor turnuvası 11 Mayıs'ta başlıyor

Güncelleme:

AK Parti Gençlik Kolları, 11-23 Mayıs'ta e-Spor turnuvası düzenleyecek.

Ak Parti Gençlik Kolları, 11-23 Mayıs'ta e-Spor turnuvası düzenleyecek.

Gençlik Kollarından yapılan açıklamada, AK Parti Gençlik Kollarının gençlere verdiği önemi ve yenilikçi yüzünü her zaman gösterdiği, gelişen teknolojilere ve dijitalleşen dünyaya entegre olma çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Salgın koşullarında eve kapanan gençleri e-Spor turnuvasıyla bir araya getirmenin hedeflendiği aktarılan açıklamada, turnuvanın dünyada en çok oynanan oyunlardan "PUBG Mobile, FIFA 21, Zula ve PUBG" olmak üzere 4 oyunda gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamada, toplam 45 bin lira değerinde bir ödül havuzunun yer alacağı turnuvada "PUBG PC ve ZULA" için müsabakaların 11-16 Mayıs'ta, "PUBG Mobile ve FIFA" müsabakalarının ise 17-23 Mayıs'ta yapılacağı duyuruldu.

Turnuvanın detaylarına "www.akgenclikespor.com" adresinden ulaşılabilecek.

"Salgının izlerini bir nebze de olsa gençlerin üzerinden atmak istiyoruz"

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, konuya ilişkin açıklamasında, e-Spor aktivitelerine gençlerin çok büyük ilgi duyduğunu, hem Türkiye'nin hem de AK Parti'nin gözbebeği olan gençler için yenilikçi adımlara devam edeceklerini belirtti.

Turnuvanın birleştirici gücünün de olacağını ifade eden İnan, şunları kaydetti:

"Gençlerimiz ile salgın koşulları nedeniyle uzun süredir bir araya gelemiyoruz. Salgının getirdiği bu şartlarda, dijital dünyanın yükselen değeri e-Spor ile bunu bir nebze telafi etmek istedik. Yenilikçi adımlarımızla gençlerle iletişimimizi kuvvetlendirmek için birçok platformda çalışmalar yürütüyoruz.

Bir milyondan fazla üyesiyle diğer partilerin toplam üyelerinden daha kalabalık bir teşkilat olarak 81 ilimizin tüm renklerini e-Sporda bir araya getirip onlara naçizane ödüller vererek, salgının izlerini bir nebze de olsa gençlerin üzerinden atmak istiyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti FIFA 21 Zula Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title