Haberler

AK Parti'den "Türkiye, Demokrasi ve Son 20 Gün" Çalıştayı

AK PARTi AR-GE Başkanlığı'nın "Türkiye, Demokrasi ve Son 20 Gün" konulu çalıştayı yarın yapılacak.

AK PARTi AR-GE Başkanlığı'nın " Türkiye, Demokrasi ve Son 20 Gün" konulu çalıştayı yarın yapılacak.

AK PARTİ AR-GE Başkanlığı, Türkiye'nin bugünlerini ve yarınlarını kurgulamak adına önem ifade eden meselelerin ele alındığı, sosyal paydaşların tespit ve önerilerini içeren sonuç raporlarının AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğu, AK PARTİ 2013 Çalıştayları çerçevesinde, "Türkiye, Demokrasi ve Son 20 Gün" konulu çalıştay yarın sivil toplum kuruluşlarının, siyasetçilerin, medya temsilcilerinin ve akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştirilecek.

AK PARTi AR-GE Başkanlığı'nın açıklamasında çalıştay çerçevesinde son günlerde yaşanan Gezi Parkı olaylarının sebepleri, sonuçları, olayların ürettiği toplumsal atmosfer ve önümüzdeki süreçte atılması gereken adımlar irdelenerek, konuya yönelik olası stratejiler değerlendirileceği belirtildi. Çalıştay aracılığıyla sadece tespitlere ulaşmanın hedeflenmediği, devlet&toplum ve birey ilişkilerinin daha tatminkar yürütülmesi adına somut önerilerin de değerlendirilmek istendiğine dikkat çekilen açıklamada, "Bu çerçevede; AK PARTi Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığımızca hazırlanan ve AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Süleyman Soylu'nun açış konuşmasını yapacağı çalıştay, 26 Haziran 2013 Çarşamba (yarın) günü gerçekleştirilecek" denildi.

Malta Köşkü'nde yapılacak Çalıştayın katılımcıları ise şöyle:

"MİLLETVEKİLLERİ: Mahir Ünal AK PARTi Grup Başkanvekili, Kahramanmaraş Milletvekili.

AKADEMİSYENLER: Prof. Dr. Hayati Tüfekçioğlu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü, Prof. Dr. Yasin Aktay AK PARTİ MKYK Üyesi SDE Başkanı, Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Doç. Dr. Hüseyin Yayman Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi.

UZMAN: Ali Saydam Yazar / Yeni Şafak Gazetesi, Dr. İbrahim Uslu ANAR Genel Müdürü, Mustafa Şen GENAR Genel Müdürü.

MEDYA MENSUPLARI: Fehmi Koru Yazar / Star Gazetesi, Mustafa Akyol Yazar / Star Gazetesi, Nihal Bengisu Karaca Yazar / HaberTürk Gazetesi, Rober Koptaş Yazar / Agos Gazetesi, Markar Eseyan Yazar / Taraf Gazetesi, Yıldıray Oğur Yazar / Taraf Gazetesi." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title