Haberler

Ahmet özhan'dan çocukları için eylem yapan ailelere destek

Güncelleme:

DİYARBAKIR'da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını belirten 13 ailenin HDP Diyarbakır il binası önünde bekleyişi sürüyor.

DİYARBAKIR'da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını belirten 13 ailenin HDP Diyarbakır il binası önünde bekleyişi sürüyor. HDP il binası önündeki oturma eylemine 6 gündür devam eden aileler, sanatçılara da destek çağrısında bulunmuştu. Ailelerin çağrısına sanat camiasından kayıtsız kalmayan sanatçı Ahmet Özhan, Yürekten yanlarındayız. Kendilerini yalnız zannetmesinler. Biz onların yanlarındayız. İstedikleri zaman fiziki olarak da yanlarında oluruz dedi.

ANNELERİN ACILARININ BİTMESİYLE TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN ACILARI BİTECEK

Bekleyişi süren ailelerin yanlarında olduğunu vurgulayan Ahmet Özhan, Meselenin birkaç cephesi var. Bir kere bir anne, empati yapalım. Biz de evlat sahibiyiz. Allah muhafaza değil mi Bir annenin yüreğinin ne kadar yandığını düşünebiliriz. Babalar da var orada, sadece anneler değil. Onlar adına tabii ki üzgünüz. Bir annenin yüreğinin yanması bizim de yüreğimizin yanması demektir. Artı, mesele çok köklü. Onlarca yıllara dayanan bir acımız var, bir meselemiz, bir derdimiz var. Bunun bitmesi en büyük dileğimiz. Annelerin yüreklerinin sakinleşmesiyle, acılarının bitmesiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin acıları bitecek. O yüzden çok önemsiyoruz. Yürekten yanlarındayız. Kendilerini yalnız zannetmesinler. Biz onların yanlarındayız. İstedikleri zaman fiziki olarak da yanlarında oluruz dedi.

KÜRT KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

Özhan, bu meselenin takipçisi olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu 'Bu konunun ülkemizin, milliyetimizin, hürriyetimizin, demokrasimizin, cumhuriyetimizin, üniter yapımızın, her şeyimizin ilgilendiği bir mesele. O yüzden fevkalade hassasız, fevkalade takipteyiz ve bu meselenin herkesin yararına olacak bir şekilde sonuçlanmasını bütün gönlümüzle arzu ediyoruz. Kürt kardeşlerimizin yanındayız. Kürt kardeşlerimiz bizim vazgeçilmez unsurlarımızdır, kardeşlerimizdir. Onların bu işlere bulaştırılarak, onların üzerinden bu işlerin yapılmasına tamamen karşıyız. İstediğimiz huzur içerisinde, ötekisiz bir yaşam biçimi ile şu güzeller güzeli memleketimizde sevgi içinde yaşamak. ve bütün insanlığa sevgiyi taşıyabilmek, aşılayabilmek. Küçük hesapların, maddi hesapların 3 güne sığmayacak dünyada birtakım anlamsız hesapların yüzünden insanların ölmeleri, sakat kalmaları, yurtlarından olmaları' Bunlar içe sindirilecek şeyler değil ve katiyen olmaması gereken şeyler. Yazıktır, günahtır. Sevgi var. Hepimiz birbirimizi seviyoruz. Sağlığımız, sıhhatimiz, memleketimiz. Bütün bu güzellikler dururken kimin maşası oluyoruz da bu dertleri başımıza açıyoruz Onun için anneler gönüllerini ferah tutsunlar. Davalarının yanında bu memlekette onlarca milyon insan var. Gönülleri rahat olsun, her zaman yanlarındayız şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Ahmet Özhan PKK Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title