Haberler

Ağır Sovyet Çeliği ve Yeni Harita, Ocak'ta Savaşa Katılıyor

Güncelleme:

Wargaming oynaması ücretsiz çok oyunculu konsol oyunu World of Tanks: Xbox 360 Edition için Demir Kardeşliği içerik güncellemesinin bugün itibarıyla yayınlandığını duyurdu. Tüm Xbox Live Gold üyeleri için ücretsiz indirme* olarak sunulan bu güncelleme, diğer Xbox Live hesap sahipleri tarafından yedi gün boyunca ücretsiz tecrübe edilebiliyor. Bir yeni harita ve beş yeni Sovyet yapımı ağır tankı tüm tankçıların garajına ekleyen Demir Kardeşliği güncellemesi global olarak yayınlandı ve indirmeye hazır durumda.

Hırpalanmaya dayanıklı kalınlıkta zırhı ve hasarı hakkıyla iade edecek büyüklükte silahlarıyla Sovyet ağır tanklarının en acımasızları savaşa katılıyor. Tankçılar artık T-150, KV-3, KV-4, STI ve IS-4'ün kapağına tırmanabiliyor. Doğru kullanıldığında bu ağır tankların her biri düşmanlara ağır hasar vererek bir çatışmada üstünlük kurma becerisine sahip. Ek olarak tankçılara yeni stratejik fırsatlar ve yeni ağır tanklarında keşfedebilecekleri bir arazi sunan yeni "Güney Kıyısı" haritası güncellemeyle birlikte geliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Xbox 360 Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title