Haberler

Afyonkarahisar şehidini gözyaşları içinde uğurladı

Güncelleme:

Afyonkarahisar şehidini gözyaşları içinde uğurladı

Kahraman babasının fotoğrafını severek veda etti

AFYONKARAHİSAR - Hatay'da askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan Afyonkarahisarlı Uzman Çavuş Necati Yatkak, memleketi Afyonkarahisar'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesi Hassa yolu üzerinde askeri aracın kaza yapması sonucu Uzman Çavuşlar Halit Altun ve Necati Yatkak şehit düştü. Olayın ardından şehit Yatkak Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Bulca köyündeki baba ocağında helallik alınmasının ardından köy meydanına getirildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun önüne gelen acılı anne Ummuhan, baba Hayrettin, kardeşleri Abdurrahman, Ali, Mehmetali, Nazik, Arzu ve Fahriye gözyaşları döktü. Şehidin 2 yaşındaki çocuğu Ayaz'ın amcasının kucağından babasının tabutunu okşayarak veda etmesi ise yürekleri dağladı.

Cenaze törenine katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Şehit Babası Hayrettin Yatkak'a taziyelerde bulundu.

Cenaze namazını İl Müftüsü kıldırdı

Şehit Yatkak Sinanpaşa ilçesi Bulca köy meydanında öz geçmişinin okunmasının ardından Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından sevenlerinin omuzlarında köy mezarlığına getirilerek burada son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin cenaze törenine, AValisi Gökmen Çiçek, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, milletvekilleri, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve Afyonkarahisar ve çeşitli ilçe ve beldelerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hatay Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title