Haberler

Adyü Kreşin Miniklerinden Yılsonu Etkinliği

Adıyaman Üniversitesi Kreşinde (ADYÜ Kreş) eğitim gören minik öğrenciler ve öğretmenleri tarafından 2017-2018 yıl sonu etkinlik programı düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Kreşinde (ADYÜ Kreş) eğitim gören minik öğrenciler ve öğretmenleri tarafından 2017-2018 yıl sonu etkinlik programı düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, eşi Nejla Gönüllü, Kreş Müdürü Mehmet Süzen, üniversite çalışanları ile kreş öğrencileri ve velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü yaptı.

Rektör Prof. Dr. Gönüllü, üniversite bünyesinde iki yıl önce kurulan kreşin gerek fiziki yapısı gerekse de eğitimci kadrosuyla tamamlandığını belirterek, "Binalar, içindeki insanlarla değer kazanır. Amacımız yarınlarımız olan çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Bunun için uzman kadromuzu kurduk ve çalışmaya başladık. Zaman bizlere tecrübe de kazandırdı. Kreşe ilgi de her geçen yıl artıyor. Ben buradan emeği geçen tüm kreş çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından kreşte yer alan yıldızlar ve afacanlar sınıfları gösteri yaptı. Çeşitli Türkçe ve İngilizce şarkıların yanı sıra minikler çeşitli dans gösterileri de yaptı. Miniklerin beğeni toplayan gösterisi hem eğlendirdi hem duygulandırdı.

Adıyaman Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunlarından Müzik Öğretmeni Burak Didinbaş tarafından Adıyaman yöresine ait türkülerin yer aldığı mini konser ile devam eden programın ardından Rektör Gönüllü tarafından solist ve müzisyenlere teşekkür belgesi verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title