Haberler

Adapazarı Belediye Meclisi Toplandı

Adapazarı Belediye Meclisi 2014-2019 yılı meclisi son kez toplandı.

Adapazarı Belediye Meclisi 2014-2019 yılı meclisi son kez toplandı. Toplantıya Başkanlık yapan Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, tüm meclis üyelerine şehre verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.

Adapazarı Belediye Meclisi Başkan Vekili Erol Aydın Başkanlığında toplandı. Toplantıda bir ek madde olmak üzere 12 madde görüşüldü. Gündem maddeleri öncesi söz alan MHP Meclis Üyesi Erhan Acar, "Bizi bu meclise taşıyan başta partim olmak üzere tüm Adapazarı halkına teşekkür ediyorum. Gelecek meclis üyesi arkadaşlara da başarı diliyorum. Gelecek mecliste meclis üyelerinin de özlük haklarının verilmesinin hakları olduğunu düşünüyorum. Kiminde başarılı olduğumuz kiminde olamadığımız çalışmalar yaptık. Şehrin kalan trafik ve park sorunlarını da yeni meclise emanet ediyorum" dedi.

"Hizmete muhalefet olmadık"

MHP'li Hasan Yuvacı ise yaptığı açıklamada, "Çok kıymetli insanlarla hizmet etmeye çalıştık. MHP olarak sırf muhalefet olsun diye muhalefet yapmadık. Şehrin yararına olacak her hizmete onay verdik. Değerli Ağabeyimiz grup sözcünüz olan Mahmut Arslan'ı kaybettik. Rahmetle anıyoruz" dedi. AK Parti Meclis Üyesi Hatice Genç ise "5 yıl süresince meclis olarak güzel hizmetler verdiklerini belirterek, "Gelecek meclis üyelerinin de bu yükü en güzel şekilde taşıyacaklarına inanıyorum" diye konuştu. AK Parti Meclis Üyesi Mahmut Ergül ve MHP meclis üyesi Selim Özen de birer konuşma yaparak gelecek meclise başarı dileğinde bulunarak helallik istediler.

"Sevgi ve saygıyla"

Meclis Başkanlığını yapan Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, "AK Parti, MHP Grubu ve 1 Saadet Partisi meclis üyemizin bulunduğu meclisimizde 5 yılda elimizden ne geliyorsa en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Güzel dostluklar kazandık. En farklı şeyleri düşündüğümüz anda bile saygıyı ön planda tutan görev süreci geçirdik. Birbirini seven, sayan ama yeri geldiğinde eleştirebilen bir meclisimiz oldu. Hizmeti her şeyin önüne koyduk. Şehre birlikte hizmet verdik. Bizimle yaptıkları çalışma ve katkılarından dolayı MHP grubundaki meclis üyelerimize, Saadet Partisi meclis üyemiz ve tüm Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile mecliste alınan kararların işleyişinde katkısı olan personelimize de teşekkür ediyorum. Bu süreçte hepinizden helallik istiyorum"diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title