Haberler

Adana Engelsiz Şampiyonlar Metin Şentürk ile Buluştu

Engelsiz şampiyonlar Metin Şentürk ile buluştuÇukurova Belediyesi'nin konuğu olarak konser vermek üzere Adana'ya gelen ünlü sanatçı Metin Şentürk, Başkan Soner Çetin'in makamında çeşitli branşlarda şampiyon olan engelsiz gençlerle buluştu.

Engelsiz şampiyonlar Metin Şentürk ile buluştu

Çukurova Belediyesi'nin konuğu olarak konser vermek üzere Adana'ya gelen ünlü sanatçı Metin Şentürk, Başkan Soner Çetin'in makamında çeşitli branşlarda şampiyon olan engelsiz gençlerle buluştu.

Sanatçı Metin Şentürk, konser vermek üzere, Çukurova Belediyesi'nin daveti üzerine Adana'ya geldi. Konserden sonraki gün Soner Çetin'in makamına gelen Şentürk'ü güzel bir sürpriz bekliyordu. Metin Şentürk'ün başkanlık makamına geleceği saatte, Adana İl Engelliler Meclisi üyesi bir grup dernek ve vakıf yöneticileri ile çeşitli dallarda şampiyon olan engelsiz gençlere randevu veren Başkan Çetin, böylece sürpriz buluşmayı gerçekleştirdi. Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonu Meryem Nur Tunuğ, Özel Sporcular Türkiye Jimnastik Şampiyonu Nilsu Taşkınlar, Bedensel Engelliler Otistik Türkiye Şampiyonu Fethullah Kaygün'ün Başkan Soner Çetin ve Sanatçı Metin Şentürk'le buluşmaları renkli görüntüler oluşturdu. Engelsiz şampiyonlar, Başkan Çetin ve Metin Şentürk'e çiçek verdi.

SEVGİDE DE ŞAMPİYONLAR

Soner Çetin'e engellilere gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Sanatçı Metin Şentürk, 'Çukurova'da engelleri sevgileriyle, kocaman yürekleriyle yenmiş kardeşlerimle olmaktan dolayı çok mutluyum. Tabi ki, bu kadar sevginin olduğu yerde şampiyonlar çıkar dedi.

Başkan Soner Çetin de, engelli dernekleriyle çok özel bir birliktelik yakaladıklarını belirterek, 'Bu işleri gönülden yapmak gerekiyor. Onlar, bizlere biz de onlara gönüllerimizi açtık diye konuştu.

Buluşmada Adana Engelliler Meclisi üyesi Engelsiz Yaşam Vakfı, Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Kardelen Engelliler Derneği, Adana Yıldız Engelliler Spor Kulübü yöneticileri ile engelsiz şampiyonların aileleri de yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Şentürk Soner Çetin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title