Haberler

Adana'da Gerilim Yaşanan Seçim Kuruluna Vali de Gitti

Güncelleme:

Meryem Abdurrahim Gizer İlkokulu'nda bulunan MHP seçim görevlileri 7 sandığın mührünün açıldığını görünce durumu polise bildirdi.

Yüreğir İlçe Seçim Kurulu'nun bulunduğu Meryem Abdurrahim Gizer İlkokulu'nda bulunan MHP seçim görevlileri 7 sandığın mührünün açıldığını görünce durumu polise bildirdi. Bunun üzerine MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram okula gelerek itirazda bulundu.

Sandıklardaki tutanakların değiştirildiğini ileri süren Bayram, "AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun ile Ak Parti'nin Yüreğir Belediye Başkan Adayı Mahmut Çelikcan gelmiş. Beraberindeki kişiler sandık başkanı hırpalamış. 7 sandığımız açılmış. Biz de sonradan geldik. Sandıklar dışarıdaydı. Şimdi aldılar içeri. Biz de bu duruma itirazda bulunduk" dedi.

Bu arada Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da okula gelerek gelişmeler hakkında bilgi aldı. Daha sonra okuldan ayrıldı.

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN TEPKİ

Hüseyin Sözlü, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un ilçe seçim kuruluna gelmesine tepki gösterdi. Sözlü, "Vali bey bir adaydan daha heyecanlı ve kaygılı. Biraz önce Seyhan 2'nci İlçe Seçim Kurulu'nun olduğu Çobanoğlu Ticaret Lisesi'nde PKK'lılar okulu bastı, sayın Vali orada yoktu. Orada bir güvenlik, asayiş problemi vardı, sayın vali yoktu. Sayın vali burada partinin esas görünen adayıdır. Fiili aday kendisidir. Vali beyin şuandaki pozisyonuna baktığımız zaman bizlerin kimlerle yarıştığı, mücadele ettiği ortaya çıkıyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar buradan zaferle çıkacağız" dedi.

OYLAR ÇALINDI MÜDAHALESİ

Adana'da Seyhan 2 No'lu İlçe Seçim Kurulu önünde toplanan yaklaşık 60 kişilik HDP'li grup oylarının çalındığını öne sürerek, polise saldırdı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde bulunan Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi önünde meydana geldi. HDP oylarının çalındığını iddia eden yaklaşık 60 kişilik bir grup, sloganlar atarak okul önünde beklemeye başladı. Bu sırada okul önünden bir otomobili hızla geçerken gören grup, oyların çalındığını iddia ederek aracın peşinden koşmaya başladı. Bu arada polisin engellemeye çalıştığı grup taş ve havai fişeklerle saldırıya geçti.

Ekiplerin müdahalesiyle grup kısa sürede ara sokaklara dağılırken, atılan havai fişekten dolayı bir ağaç ateş aldı. Çevredeki bazı araçlar ile iki polis aracının da camları kırıldı. Çevik Kuvvet ekipleri okul önünde önlem alarak, grubu uzaklaştırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Sözlü Yüreğir Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title