Haberler

ABD'den 50 yıl sonra ilk kez UFO itirafı: Sıkça görüyoruz

Güncelleme:

ABD, UFO raporu için yeni duruşmalar yapmaya başladı. Eski bir Donanma yetkilisi, sık sık açıklanamayan cisimler gördüğünü söyledi.

Geçtiğimiz yıl ABD askeri pilotlarının, 140'tan fazla tanımlanamayan hava olayı (UAP) kaydını doğrulayan Pentagon, UFO'ların kökenlerini araştırmak için kararlı olduğunu ortaya koydu. İki üst düzey ABD istihbarat yetkilisi, Kongre komitesine UFO ile ilgili bildiklerini anlattı. İşte ABD Donanması'nın dikkat çeken UFO itirafları.

Pentagon harekete geçti: ABD, UFO'nun kökenlerini araştıracak

ABD Deniz Kuvvetleri İstihbarat Direktörü Yardımcısı Scott Bray, ABD Temsilciler Meclisi'nin istihbarat komitesine açıklamalarda bulundu. UFO gözlemlerinin "sık ve sürekli" olarak yaşandığını ifade eden Donanma subayı, askeri menzillerde yaygın olarak tanımlanamayan hava olayıyla karşılaştığını aktardı.

ABD resmi UFO birimini kuruyor!

Geçtiğimiz saatlerde gerçekleşen duruşma, 2004'ten 2021 yılına kadar Pentagon tarafından onaylanan 140'tan fazla UFO gözlemini ele alıyor. UAP gözlemlerinde ışık ya da sensöre dayalı hileler olmadığı sonucuna varan İstihbarat raporu, Pentagon'un kapsamlı araştırmalar başlatmasına yol açtı.

Pentagon'dan gelen son açıklamada ise hükümetin "tanımlanamayan hava olayları" olarak belirlediği UFO gözlemlerinin kökenlerini açıklamaya kararlı olduğu dile getirildi. İstihbarat Direktörü Yardımcısı Scott Bray, "Sahip olduğumuz verilere dayanarak, gözlemlerin çoğunun gerçek nesneler olduğu açık" dedi.

Aslında ABD Kongresi'nin tanımlanamayan hava olayı (UAP) raporu, geçtiğimiz yılki ön değerlendirme araştırmasına dayanıyor. ABD'nin uzun süre boyunca UFO'ları "göz ardı ettiğini" söyleyen Pentagon, askeri pilotlara havadaki tanımlanamayan cisimleri belirlemek için bazı haklar tanıdı.

Geçtiğimiz yılki ön değerlendirmeyi hazırlayan Donanma gücü, "Havadaki Nesneleri Tanımlama ve Yönetim Senkronizasyon Grubu" adlı Savunma Bakanlığı'nın ekibine dahil edildi. Ancak bugüne kadar doğrulanan 144 gözlemden hiçbiri hakkında detay verilmedi.

ABD İstihbarat ve Güvenlik Müsteşarı Ronald Moultrie ve Deniz Kuvvetleri İstihbarat Direktörü Yardımcısı Scott Bray, halka açık olarak gerçekleştirilen duruşma sonrasında ayrıca kapalı kapılar ardından da ifade verdi. Neler anlattıkları ise şimdilik belirsiz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title