Haberler

9 Altın, İki Gümüş ve 1 Bronz Madalya

Güncelleme:

Görme Engelliler Spor Kulübünün Atletizm Takımı, Gaziantep'de düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonasında dokuz altın, iki gümüş ve bir bronz madalya kazanarak büyük bir başarının altına imza attı.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonun düzenlediği Atletizm Şampiyonasına 50 kentten 270 sporcunun katıldığı ifade eden Yeşilyurt Belediye Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şerif Büyükdaş, koşu, uzun atlama, gülle, çekiç ve disk atma branşlarında düzenlenen şampiyonaya kazandıkları başarılarla damga vurduklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle katıldıkları şampiyonadan güzel neticelerle ayrıldıklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şerif Büyükdaş, " Kulübümüze bugüne kadar maddi ve manevi anlamda her türlü desteği sağlayan ve yaptığımız görüşmelerden sonra kulübümüzü Yeşilyurt Belediyesi bünyesine alan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar'a öncelikle saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle katıldığımız Gaziantep'te ki Türkiye Atletizm Şampiyonasında kentimizi ve ilçemizi başarıyla temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 270 sporcunun beş farklı kategoride ter döktükleri şampiyonada sporcularımız çok iyi mücadele ettiler. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda sporcularımızdan Yağmur Elverişli, Mehmet Elverişli, Hüseyin Yahya Tura, Yusuf Çelik, Eyüp Karagöz ve Mustafa Elverişli, katıldıkları branşlardadokuz altın, iki gümüş ve bir bronz madalya kazanarak göğsümüzü kabarttılar. Teknik ekibimizi ve sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Kulübümüzün yoluna emin adımlarla devam etmesi için katkılarını bizlerden esirgemeyen başta Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar olmak üzere Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Nogay'a ve Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Sayın İbrahim Bingül'e teşekkür ediyoruz. Yeşilyurt Belediyesi kulübü olarak bundan sonra katılacağımız tüm turnuvalardan en iyi sonuçları alabilmek için de mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşilyurt Atletizm Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title