Haberler

7'nci İzmir Kuyumculuk Fuarı Açıldı

Türk kuyumculuk endüstrisinin Ege zirvesi niteliğindeki 'JEWEX 2016 7'nci İzmir Kuyumculuk Fuarı', İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Ticaret Odası BaşkanI Ekrem Demirtaş'ın da katılımıyla açıldı. Altın biberondan emziğe kadar birçok ürünün bulunduğu fuar, 7 Şubat'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Sevgililer Günü öncesinde fuarın satışları artıracağı, ayrıca özel fiyat fırsatları sunulacağı belirtildi.

Türkiye'nin en büyük Avrupa'nın ise ikinci büyük fuar kompleksi Fuar İzmir Alanı, ürün bazında en değerli fuar olan 'JEWEX 2016 7'nci İzmir Kuyumculuk Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. 80 katılımcı firmanın yer aldığı Kuyumculuk Fuarı'nın, Fuar İzmir D salonunda düzenlenen açılışına, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Ticaret Odası Başkan Ekrem Demirtaş, İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, sponsor firma yetkilileri ve sektör temsilcileri katıldı. Her sektörde olduğu gibi kuyumculuk sektöründe de tasarımın katma değer yarattığına dikkat çeken Vali Toprak, "Fuar İzmir şu an Gelinlik ve Abiye Fuarı'na da ev sahipliği yapıyor. Aynı anda iki büyük fuarın yönetilmesi İzmir'in marka değer olmasında büyük rol oynuyor. Tasarım ürünleriyle ülkemizi dünya ihracatında belli noktalara getirmek istiyorsak, yeni çizgiler yaratmalıyız" dedi. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer de, mücevher modasına bir kez daha damgasını vuracak koleksiyonların, ilk kez İzmir Kuyumculuk Fuarı'nda vizyona çıktığını söyledi.

TAKILAR BEĞENİ TOPLADI

Konuşmaların ardından programa katılan davetliler, açılışı yapılan fuardaki stantları gezdi. Takılar büyük beğeni topladı. Fuarda, altın ve pırlantalı takı, incili takı, yeşim takılar, değerli metal takı, renkli taşlı takı, antika takı, gümüş takı ve aksesuarları, moda takılar, pırlanta ve elmas, yarı değerli taş, mücevher saatler, kuyumculuk vitrin paketleme ve kutulama, kuyumculuk aletleri, kasa ve güvenlik gereçleri gibi tüm sektör paydaşları bir araya geldi. Sevgililer Günü öncesinde, fuarın satışları artıracağı, ayrıca özel fiyat fırsatları sunulacağı belirtildi.

ALTIN BİBERON VE EMZİK

Goldstore adlı firmanın sahibi Suat Özer, "Herkesin hediye olarak sunabildiği, bir bölümü altından olan emzik ve biberon ayrıca çocuklar için takılar da üretiyoruz. Son 3 yıldır, fuarlarda da sergiliyoruz ve yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık 3 gram ile 13 gram arasında altın veya değerli taş kullanılarak yapılan emziğin fiyatı 500 lira ile bin 500 arasında değişiyor. Öte yandan bir kuyumcuda bulunabilecek 14 ayar takıların tamamını Ege Bölgesi'ne sunuyoruz" dedi.

Murat Döviz A.Ş.'nin sahibi Murat Tırpan, döviz ve kuyumculuk alanında hizmet verdiğini belirtip, sergiledikleri külçe altının yaklaşık ağırlığının 13 kilogram olduğunu ve değerinin de 1 milyon 300 bin TL'yi bulduğunu kaydetti. Yöresel takılarla dikkat çeken Atakan Kuyumculuk adlı firmanın sahibi Ahmet Atakan, "22 ayar altın kullanıyoruz, çeşitli yöresel takılarımız var. Diğer firmalardan farklı olarak değişik desenlerde takılarımız var. Vatandaşlarımız tasarruf amacıyla da ürünlerimizi tercih ediyor" diye konuştu.

--- KUTU ---

FUAR İZMİR'E KOLAY VE KONFORLU ULAŞIM

Ziyaretçilerin kolay ulaşımları için, Mezarlıkbaşı Katlı Otopark'tan Fuar İzmir'e; 09.30–10.30–11.30–12.30–13.30–14.30–15.30–16.30 Fuar İzmir'den Mezarlıkbaşı Katlı Otopark'a; 13.00–14.00–15.00–16.00–17.00–18.00-19.00-19.30 saatlerinde ücretsiz servisler ulaşımı sağlayacak. 7 Şubat akşamı tamamlanacak organizasyon ilk üç gün 10.00-19.00 son gün ise 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Toprak Türkiye Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title