Haberler

40 Yıllık Ihlamur Ağacı, İş Makinesiyle Taşındı

40 yıllık ıhlamur ağacı, iş makinesiyle taşındı- Manisa Şehzadeler Belediyesi, inşaat sahasında kalan 40 yıllık ıhlamur ağacını köküyle çıkararak başka bir alana dikti- Belediye Başkanı Çelik: "Verilen emeklerle yetişmiş ağacımız, mahalleye verdiği güzel görüntü ve kokusuyla bundan sonra da Muradiye Camisi önünde aynı güzellikleri vermeye devam edecek" Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ağaçları kesmek yerine başka alanlara taşımanın daha doğru gördüklerini belirterek, 40 yıllık ıhlamur ağacının bu düşünceyle taşındığını bildirdi.

40 yıllık ıhlamur ağacı, iş makinesiyle taşındı- Manisa Şehzadeler Belediyesi, inşaat sahasında kalan 40 yıllık ıhlamur ağacını köküyle çıkararak başka bir alana dikti- Belediye Başkanı Çelik: "Verilen emeklerle yetişmiş ağacımız, mahalleye verdiği güzel görüntü ve kokusuyla bundan sonra da Muradiye Camisi önünde aynı güzellikleri vermeye devam edecek" Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ağaçları kesmek yerine başka alanlara taşımanın daha doğru gördüklerini belirterek, 40 yıllık ıhlamur ağacının bu düşünceyle taşındığını bildirdi.Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada yeşile ve doğaya önem verdiklerini, ağaçları kesmek yerine yerlerini değiştirdiklerini belirtti. Bu kapsamda Manisa'da bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Çelik, Nişancıpaşa Mahallesi'nde inşaat alanında kalan ve zarar görecek olan 40 yıllık ıhlamur ağacını köküyle bulunduğu yerden çıkardıklarını ve Muradiye Camisi önüne taşıdıklarını söyledi. Örnek davranış sergilediklerini söyleyen Çelik "Vatandaşlarımızdan ve birimlerimizden kesilmesi gereken ağaçlar noktasında bildirimler geliyor. Ancak biz bugüne kadar hiçbir ağacı kesmedik. İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden getirdiğimiz ağaç söküm ve nakil aracıyla ağacı kesilmekten ve zarar görmesinden kurtardık. Verilen emeklerle yetişmiş ağacımız, mahalleye verdiği güzel görüntü ve kokusuyla bundan sonra da Muradiye Camisi önünde aynı güzellikleri vermeye devam edecek." AK Partili Belediye Başkanı Çelik, aynı bölgedeki bir başka ağacın da aynı şekilde yerinin değiştirileceğini söyledi. -

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Faruk Çelik Nihat Çelik Muradiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title