Haberler

4 Yaşındaki Akın'ın Feci Ölümü

Maltepe'de 4 yaşındaki bir çocuk annesiyle markete giderken sebze meyve satan bir traktörün altında kalarak can verdi.

Maltepe'de 4 yaşındaki bir çocuk annesiyle markete giderken sebze meyve satan bir traktörün altında kalarak can verdi.

Fındıklı Mahallesi Yeşim Sokakta saat 12. 00'de 4 yaşındaki Akın Taşyurt, annesi Birsen Taşyurt ile birlikte markete giderken sokakta sebze meyve satan 50 DR 623 plakalı traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi. Küçük çocuğun cesedi yapılan incelemenin ardından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra cenaze çocuğun yakınları tarafından Gülsuyu Cem Evine getirildi. Cenaze Cemevine getirildiğinde yakınları gözyaşına boğuldu.

Akın Taşyurt'un akrabaları olayda büyük ihmal olduğunu bu tür araçların sokak aralarında satış yapmaması gerektiğini söyledi. Kazaya neden traktör sürücüsü gözaltına alındı. Akın Taşyurt'un cenazesi yarın toprağa verilecek. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Feci şekilde hayatını kaybeden Akın Taşyurt'tan ise geriye annesiyle birlikte çekilen fotoğrafları kaldı. - İstanbul / Maltepe

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title