Haberler

2 Kılıçdaroğlu Halk Tv Ödül Törenine Katıldı

Haber-kamera: Soner HASIRCIOĞLU - DHA/İSTANBUL WOW İstanbul Airport Hotel'de düzenlenen Halk TV'nin ödül törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker, Özgürlük ve Dayanışma Partisi Eş Genel Başkanı Bilgin Seçkin Çetinkaya ve Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kemal Abdullahoğlu, Eski Başbakan Yardımcısı ve Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Halk TV çalışanları, sanatçılar gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

'DUMAN'A ÖDÜLÜ KILIÇDAROĞLU VERDİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Halk TV Ödülleri" töreninde Duman grubuna layık görülen "Yılın En İyi Grubu" ödülünü kendi elleriyle takdim etti. Duman Grubu'na ödülünü takdim eden Kemal Kılıçdaroğlu, sanatın gücünü ortaya koymak amacıyla, Üç Silahşörler kitabının yazarı Alexandre Dumas'la ilgili bir anekdotu aktardı. Kılıçdaroğlu, sanatın ve sanatçının toplum için çok önemli olduğunu anlatarak, sanatın bir toplumun yaşam kalitesini belirlediğini, sanatı ve sanatçıyı yüceltmenin her aydının, gazetecinin, bireyin mutlak görevi olduğunu vurguladı. "Biz, sanatı ve sanatçıyı seviyoruz. Onlar güzel eserler yaptılar, bizde onları keyifle dinledik, dinliyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, Halk TV'nin Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında 24 çalışanıyla Türkiye'nin gündemini değiştirdiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, 24 kişinin sadece Türkiye'ye değil bütün dünyaya seslerini duyurduğunu ifade ederek, o dönemde bazı medya organlarının "korktuğunu, penguen gösterdiğini" ancak Halk TV çalışanlarının haberlerinin arkasında durduğunu dile getirdi. Birilerinin korktuğu için Halk TV'ye reklam vermediğini öne süren Kılıçdaroğlu, halkın desteği olduğu sürece kanalın yoluna devam edeceğini bildirdi.

ÖDÜLLER

Daha sonra sırayla diğer ödüller sahiplerine verildi. Gecede Yılmaz Özdil'e "Yılın Köşe Yazarı", Uğur Dündar'a "Yılın Televizyoncusu", Makbule Cengiz'e "Yılın Muhabiri", Boğaziçi Caz Korosu'na "Yılın En Özgün Grubu" ödülü verildi. Atilla Sertel, Mustafa Balbay, Tuncay Özkan ve Soner Yalçın ise "Medya Onur Ödülü" kategorisinde ödüle layık görüldü. Balbay'ın ödülünü avukatı Doğan Subaşı alırken, Tuncay Özkan'ın ödülü kızı Nazlıcan Özkan'a verildi. Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'ya ise "Yılın En Sempatik Taraftar Grubu" ödülü verildi.

Halk TV ödül töreni gecesine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'le birlikte aynı masada yer aldığı gecede ödül alan isimlerden Müjdat Gezen, ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ithaf etti. Gezen; 'Ödülümü Sayın Başbakan'a ithaf etmek istiyorum. Eğer o olmasaydı Gezi olayları olmayacaktı, Gezi olayları olmasaydı Halk TV bu kadar patlamayacaktı, Halk TV patlamasaydı ben orada olmayacaktım. Sana sonsuz teşekkürler." şeklindeki konuşmasının ardından ödülünü aldı.

/

-

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan Toprak İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title