Haberler

Fakülte Bahçesinde Ölü Bulunan Gencin Silahlı Yağmadan Arandığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin bahçesinde 19 yaşında bir genç ölü bulundu. Yapılan araştırma sonrası gencin, kapkaç ve silahlı yağma suçundan arandığı ortaya çıktı.

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin bahçesinde 19 yaşında bir genç ölü bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, gencin bir gün önceki silahlı yağmanın şüphelisi olduğu ortaya çıktı.

VATANDAŞ, ÖZEL GÜVENLİĞE İHBAR ETTİ

Akdeniz Üniversitesinde bir vatandaş, üniversite özel güvenlik görevlilerine Diş Hekimliği Fakültesi önündeki bankta hareketsiz oturan bir kişinin olduğunu söyledi.

19 Yaşındaki Genç, Fakülte Bahçesinde Ölü Bulundu

BANKTA OTURAN KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Özel güvenlik görevlilerinin öldüğünü gördükleri kişi için 112'yi aramaları üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri intikal etti. Gözle yapılan kontrollerde vücudunda herhangi bir kesici-delici alet ve ateşli silah yarasının bulunmadığı anlaşıldı.

19 Yaşındaki Genç, Fakülte Bahçesinde Ölü Bulundu

KAPKAÇ VE SİLAHLI YAĞMA SUÇLARINDAN ARANIYORMUŞ

Şahsın kimlik tespitinde isminin C.M. (19) olduğu, yapılan arşiv incelemesinde daha önce kapkaç olayının şüphelisi olarak yakalanarak hakkında işlem yapıldığı, ayrıca 1 Mart'ta Ahatlı Mahallesi'ndeki silahlı yağmanın şüphelisi olduğu ve arandığı ortaya çıktı.

19 Yaşındaki Genç, Fakülte Bahçesinde Ölü Bulundu

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ DEĞİL

İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, C.M'nin üniversite öğrencisi olmadığı, ölüm nedeninin otopsinin ardından netlik kazanacağı ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (9)

gencay:

bir pislik ölmüş mü ne?

3
23
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH CEYŞULLAH CUNDULLAH:

Yüce Yaratan sonsuz şükürler olsun. Dünya bir pislikten kurtuldu. Atın gitsin kanalizasyon çukuruna gitsin. 19 yaşında 39 suç. Ne ulan bu?ne güzelim memleket değil mi? Çeşitli adlarla çıkan hırkızlıklar. Kapkaç, hırkızlık, Ayrılık tohumunu bol bol atıyor memlekete. Hırkız yetiştirmek için toprağımız gayet münbit(verimli). Bularak FUHUŞ satıyor salma gezen bir sürü İT. Sövüyor Yüce İslam dinine 3-5 maskara alkışlanıyor. Nesli hazır bunu hürriyeti vicdan sanıyor.

6
4
yanıtYanıtla
ÇY:

Lağyını bulmuş malum ırk iyi olmuş

4
1
yanıtYanıtla
yürü git:

Dinimizde ve kültürümüzde kim ve ne olursa olsun ölünün arkasından konuşulmadığı gibi saygı da vardır..Hiç kimse kendisini Rabbimizin koyduğu emir ve kuralların üstünde görmesin ve kimseye de dindarlık dersi vermesin çünkü günahıyla sevabıyla kendisinden sorumludur..Hesap soracakta hesab verilecek olanda yüce Rabbimizdir kılları değil boşuna buralarda haddinize düşmeyecek şekilde insanları salak yerine koyupta kimseye akıl vermeyin!!

2
0
yanıtYanıtla
Lak lak:

Mağlesef aile ahlakı, eğitimi, sevgisi almamış çocuklar böyle bataklara giriyor.Öncelikle ülkemizde eğitimi, öğretimi güçlendirmeliyiz. Her türlü eğirimi, insanı, canlı olan herşeyin yaradandan ötürü değerli olduğu anlayışını sevgiyi, saygıyı, kul hakkını, helali, haramı, utanmayı, empati yapmayı, ve en önemlisi Allah korkusunu onun adaletinden kaçış olmadığı gerçeğini her yerde öğretmeliyiz. Örnek olmalıyız.ALLAH yardımcımız olsun.

0
0
yanıtYanıtla
can can:

Ne kadar zalimce pervasizca duşuncesizce yorumlar yapilmis ne kadar yakindan taniyosunuzki ergenlik caginda olmus bir gence boyle vicdansizca yorumlar yapiiyorsunuz kotu arkadas kurbani olmus bu genc Ailesinin gozbebegiydi belkide neler yasamistirki bu bataktan cikamamis demekki insanlik olmus o genc gibi..

0
0
yanıtYanıtla
can can:

Bunlar nasil bir vicdansizlikla yazilmis sozler daha hayatinin baharinda pislikten ca murdan kotu arkadas kurbani olmus ve bundan kurtulamayan bir insandan bahsediyorsunuz belkide vebal almayin gunahina ortak olmayin bari kimbilir neler yasadida bu hale geldi ne kadar yakindan taniyorsunuzda boyle acimasizca elestiriyorsunuz Evine Ailesinin icine .kor atesler dusmustur simdi. hayirsizda olsa kotu yolada dusse evlat evlattir Rabbim kimseye boyle evlat acisi boyle olum nasip etmesin insallah

0
0
yanıtYanıtla
boş hayatlar:

iş ararken bi tane kuru ekmek bulup yiyemedik ac dolaştık iki kardeş 17 18 yaşlarında , kimsenin malına namusuna göz dikmedik asla denizli den selam

0
0
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH CEYŞULLAH CUNDULLAH:

URA OSMAN APİ:Sen de bu vahşi, den az değilsin!Tam senin gafadarın!Hep eğitimden bahsetmiş yorumcular. URA görmedin mi daha kaç gün önce SOMA da Dr. Temizlik görevlisini kurşun yağmuruna tuttu. Her gün öğretmenlerin ne halt ettiklerine taciz olaylarını hep burada okumaktayız. Eğitim değil. Allah korkusunun olmayışı. İmandır o cevher ki ilahi ne büyüktür. İmansız olan kirli, paslı yürek sinede bir yüktür. Farz edilsin ki çekilmiş vicdanlardan ALLAH KORKUSU ne irfanın kalır tesiri katiyyen ne vicdanın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title