Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Bitlis'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Bitlis'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar kapsamında, Bitlis Anadolu Ticaret ve Meslek Lisesi önünde toplanan kurum amirleri, gençler, sporcular ve öğrenciler, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önüne kadar yürüdü.

Anıta çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, hafta nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Sportif ve halk oyunları gösterisinin sunulduğu programda, Sağlık Bakanlığınca yürütülen "Bir milyon Bisiklet" projesi kapsamında, il merkezine gönderilen 102 bisiklet, Bitlis Valisi Ahmet Çınar tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Gençlerle bir süre sohbet eden Vali Çınar, törene katılan gençlerin ve öğrencilerin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Program, şarkılar eşliğinde halayların çekilmesiyle sona erdi.

Törene, Vali Yardımcısı Kamil Güzel, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

19 Mayıs Bitlis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title