Haberler

15 Temmuz Şehitleri Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Ölümsüzleşti

Güncelleme:

Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN başkanlığında toplanan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Senatosu, 15 Temmuz gecesi ülkesi için hayatını feda eden şehitlerin kahramanlık öykülerini gelecek nesillere taşıyabilmek, tarihe not düşebilmek amacıyla merkezi yerleşkede bulunan, üniversitenin tüm sportif faaliyetlerine ev sahipliği yapan Çok Amaçlı Spor Salonunun adını "15 Temmuz Şehitler Çok Amaçlı Spor Salonu" olarak değiştirdi.

Tüm yurtta insanların vatan, demokrasi, özgürlük ve bağımsızlık için 15 Temmuz gecesi sokaklara çıktığını belirten Prof. Dr. ASLAN: "Bu menfur silahlı darbe teşebbüsü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın dirayeti, Hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. Bu hain darbe girişimi sırasında kanları ile bu toprağı vatan yapan şehitlere olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. 15 Temmuz gecesi tankların ve silahların üzerine yürürken canlarını feda eden şehitler ile açılan ateşlerle yaralanarak gazi olan vatandaşlarımızın anılarını yaşatmak, hikayelerini gelecek nesillere aktarmak, tarihe ışık tutmak amacıyla spor salonumuzun ismini 15 Temmuz Şehitler Çok Amaçlı Spor Salonu olarak değiştirdik. Vatan için Hakk'a yürüyen tüm şehitlerimizi, hep şükranla anacak ve asla unutmayacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title