Haberler

15. Besni Eğitim Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Güncelleme:

15. Besni Eğitim Bayramı, Halk Eğitim Merkezi Salonundaki Okul Etkinleri ile kutlandı.

Besni Eğitim Bayramı,28 Eylül 2013 Cumartesi günü program Halk Eğitim Merkezi Salonundaki Okul Etkinleri ile başladı.

Saat 10.00'da başlayan programa, İlçe Kaymakamımız Emrah YILMAZ, Besni Belediye Başkanı Fahri SERTER, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet KARAKUŞ, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, BEV Yönetimi, İlçe Protokolü, Besni dışından gelen misafirler, halk ve öğrenciler katıldı.

Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu İlkokulunun Cüce Show, İstiklal Anaokulu öğrencilerinin Mahter adılı etkinliği, Ticaret Meslek Lisesinin Tiyatro Sunumunun sergilendiği program ilgi ile izlendi. Anaokulu etkinliklerinin ardından programa katılanlar Halk Eğitim Merkezinde bulunan Besni Müzesini ziyaret etti.

Kutlamalar, Bölgemizdeki Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerilerinin tartışıldığı Panel, saat 14.00'de devam etti. Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen panele konuşmacı olarak İlimizde görev yapan merkez ve diğer ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Eğitim sorunları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı panele konuşmacı olarak katılan katılımcılara katılımlarından dolayı ilçe protokolü tarafından plaket verildi. Besni Eğitim Bayramı programı ikinci günü saat 16.30'da yapılan Besni Lisesi Mezunları Pilav Günü ile devam etti.

Besni Lisesi bahçesindeki pilav gününe İlçemiz Kaymakamı Emrah YILMAZ, Besni Belediye Başkanı Fahri SERTER, BEV Başkanı Mehmet KARAKUŞ, ilçe protokolü, Besni Lisesinde görev yapmış öğretmenler, liseden mezun olan öğrenciler, okul müdürü ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

Bu yıl birincisi düzenlenen Besni Lisesi Mezunları Pilav Gününde okul öğrencileri tarafından Fırat Oyunu sergilendi.

Besni Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen programda eski mezunlar bir araya gelerek, duygu dolu anlar yaşadılar. Programda Besni Lisesinde görev yapan eski öğretmenlerin resimleri sergilendi. Besni Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Öncel, Besni Lisesinden 1 numaralı diplomayla ilk mezun olan Mahmut Rüştü Sunar'a onur belgesi takdim etti. Daha sonra Besni Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Fırat" isimli tiyatro sunumu gerçekleştirildi. Pilav Günü programının ardından Besni Şehir Stadyumunda Rock Müzik Sanatçısı Haluk Levent Besnililere unutulmaz bir gece yaşattı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Haluk Levent Besni Eğitim Bayramı'nın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

15. Besni Eğitim Bayramı Besni Şehir Stadyumunda yapılan Haluk LEVENT konseri ve Lazer ve Havai Fişek gösterisi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haluk Levent Besni Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title