Haberler

1453 Ekibi Bu Defa Saturn Taksım'i Fethedecek

Güncelleme:

Fetih 1453 filminin oyuncuları, Saturn Taksim'de 9 Eylül günü sevenleriyle buluşacak.

Türk sinemasının en fazla bütçeli filmi olarak tarihe geçen Fetih 1453 filminin oyuncuları, Saturn Taksim'de 9 Eylül Pazar günü özel saat olarak belirlenen 14:53'te sevenleriyle buluşacak ve filmin çift diskli özel versiyon DVD'sini imzalayacaklar.

Türkiye'nin en büyük teknolojik mağazalar zinciri Saturn, yayınlandığı ilk günden bu yana yankıları hala süre ve Türk sinemasının en fazla bütçeli filmi olarak büyük bir prodüksiyon ile Ocak ayında büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenen Fetih 1453 filminin oyuncularını Saturn Taksim mağazasında 9 Eylül Pazar günü günü saat: 14.53'te bir araya getirecek.

Özellikle muhteşem görsel efektleri ve özel prodüksiyonla hazırlanan savaş sahneleri ile Türk sinemasının en çok konuşulan filmleri arasına yerleşen Fetih 1453, aralarında İbrahim Çelikkol (Ulubatlı Hasan), Devrim Evin (Fatih Sultan Mehmet), Cengiz Coskun (Şövalye Guistiniani), Dilek Serbest (Era) ve Recep Aktuğ (İmparator Konstantin) gibi ünlü oyuncuların bulunduğu dev bir kadroyla Saturn Taksim'de sinema tutkunlarıyla buluşacak.

Ayrıca Saturn Çağrı Merkezi, konusunda uzman kadrosu ile haftanın 7 günü, 09:00 - 22:00 saatleri arasında hizmetinizde olacak. Saturn Çağrı Merkezi'nden ürünler ve hizmetler hakkında bilgi alabilir, Saturn ile ilgili tüm önerilerinizi iletebilir ve sorularınıza profesyonel bir ekipten cevap alabilirsiniz

Saturn Çağrı Merkezi'ne 0850 221 1 600 telefon numarası, musteri.hizmetleri@saturn.com.tr mail adresi ve 0850 221 0 060 faks numarasından ulaşabilirsiniz.

"İşte Bu! Teknoloji" sloganıyla hesabını bilen ve son teknolojiye ulaşmak isteyen tüketicilerine seslenen Saturn mağazalarının adreslerine www.saturn.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title