Haberler

10 yıl önce bugün neler oldu ?

Güncelleme:

18 SAATLİK ANAYASA MESAİSİ VEKİLLERİ YORDU

AK Parti'nin Anayasa'nın Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin ilk gün görüşmeleri 18 saat sürdü.

Sabah saatlerine kadar süren görüşmeler sırasında bazı milletvekillerinin uykularına yenik düştükleri gözlendi. Milletvekilleri, Anayasa değişikliği teklifinin görüşmeleri için bugün yeniden Meclis'in yollarına düştü. Vekillerin bir çoğunun bitkin oldukları gözlenirken, bazı vekiller ise yorgunluklarını attıklarını söyledi.

SUDAN'DA İLK DEMOKRATİK SEÇİM YAPILIYOR

Sudan'da ilk defa yapılan demokratik seçimlerde Sandıklarının kapandığı Perşembe gününden beri bölge bölge yapılan sayım sonuçları belirlenmeye başlandı. Bölgelerden gelen kesin olmayan sonuçlara bağlı olarak verilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Ömer El Beşir'in aday olduğu Milli Kongre Partisi seçimleri açık ara birinci olarak götürüyor. Cumhurbaşkanlığı dışında parlamentoya girecek milletvekillerinin de belirlendiği seçimlerde parlamentoya girecek bazı vekillerin de ismi belirleniyor.

,

AHISKA TÜRKLERİNİN EVLERİ YAKILDI

Kırgızistan'da devam eden karışıklık sonucu Ahıska Türklerinin yoğun olarak yaşadığı Mayevka köyüne çeşitli bölgelerden gelen binlerce yağmacı Kırgız'ın, Ahıska Türklerinin ve Rusların sahibi olduğu tarlaları işgal etmesi sonucu çıkan olaylarda 5 kişi hayatını kaybetti 40 kişi de yaralandı.

Çıkan olayların ardından ise yağmacı grup akşam saatlerinde Ahıska Türklerinin ve Rusların evleri ile arabalarını ateşe verdi. Güvenlik güçleri çıkan olayları kontrol altına alarak 130 kişiyi tutukladı.

AB ÇOCUK FİLMLERİ FESTİVALİ BAŞLADI

Gaziantep'te bulunan Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Marc Pierini ve beraberindeki heyet, AB Çocuk Filmleri Festivali'nin açılışına katıldı. Festivalin açılışında Gaziantep Şahinbey Kaymakamlığı tarafından Sokaktan Eğitirime ve Üretime Katılım Projesi (SEVUKAP) kapsamında kurulan Çocuk Korosu mini bir konser verdi. Konserde seslendirilen çocuk şarkıları katılımcılardan tam not aldı.

Mini konserin ardından İspanyol yapımı Don Kişot çizgi filmi izletildi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Sudan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title