Haberler

Gümüşhane Kelkit'te Birlik ve Kardeşlik Klibi Hazırlandı

Kelkit'te birlik ve kardeşlik klibi hazırlandıGÜMÜŞHANE'nin Kelkit İlçesi'nde, belediye başkanı, doktor, esnaf, öğrenci, çiftçi ve mahalli sanatçıların seslendirdiği birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapılan türkülere, 44 kişinin rol aldığı 'Hep birlikte Kelkit'iz' klibi hazırlandı.

Kelkit'te birlik ve kardeşlik klibi hazırlandı

GÜMÜŞHANE'nin Kelkit İlçesi'nde, belediye başkanı, doktor, esnaf, öğrenci, çiftçi ve mahalli sanatçıların seslendirdiği birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapılan türkülere, 44 kişinin rol aldığı 'Hep birlikte Kelkit'iz' klibi hazırlandı. Sosyal medyada yayınlanmaya başlanan klip büyük ilgi görüyor.

Kelkit Belediyesi, birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusunu anlatan 'Hep birlikte Kelkit'iz' klibi için çalışma başlattı. İlçede esnaf, öğrenci, çiftçi ve mahalli sanatçıların seslendirdiği türkülere Kelkit'in farklı noktalarında çekilen görüntüleri eşliğinde klip hazırlandı. Kelkit'in girişi, tarım arazileri, tarihi cami ve evleri ile Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu önünde de çekimi yapılan klip, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz'ın okuduğu 'Kalplerimiz tertemiz, İnsanadır sevgimiz. Toprağıyla taşıyla biz hep birlikte Kelkit'iz' dizelerinin yer aldığı şiirle sona eriyor. 44 kişinin rol aldığı ve sosyal medyada yayınlanmaya başlanan klip büyük ilgi görüyor.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ülkenin birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyacı olduğunu belirterek 'Klipte, temelden başlayarak bütün toplumu kapsayan bir beraberlik mesajı vermek istedik. Gurbetteki hemşerilerimize bir tutam memleket havası göndermiş olduk. Bir yandan belediyecilik hizmetlerine devam ederken diğer yandan da toplumsal bağlarımızı güçlendirecek sosyal ve kültürel faaliyetlere devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Ünal Kelkit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title