Haberler

Gümüşhane: Gümüşhane'deki Trafik Kazası

Gümüşhane'de Kullandığı Otomobilin Kamyonla Çarpışması Sonucu Hayatını Kaybeden Öğretmen, Doğum Yeri Olan Arzular Beldesi'nde Toprağa Verildi.

Gümüşhane'de kullandığı otomobilin kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybeden öğretmen, doğum yeri olan Arzular Beldesi'nde toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, emekli öğretmen Nurettin Uçan'ın 3 çocuğundan tek erkek çocuğu olan öğretmen Zakir Uçan'ın cenazesi, bugün saat 10.00'da Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak ambulansla Arzular Beldesi'ne götürüldü. Şahsın ikindi namazını müteakip, Emekli İmam Gümüşhane Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Devran tarafından kıldırılan cenaze namazına Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, daire müdürleri, meslektaşları, Uçan'ın akrabaları ve vatandaşlar katıldı. Oğlunu genç yaşta kaybeden emekli Öğretmen baba Nurettin Uçan'ın ise hayli üzgün olduğu görüldü.

Pir Ahmet Köyü İlköğretim Okulu öğretmeni Zakir Uçan'ın Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde görevli Ülkü Uçan ile 1 ay önce evlendiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title