Haberler

Gümüşhane'den Kısa Kısa

Köse ilçesinde öğrenci yurdunun temeli törenle atıldı.

Köse ilçesinde öğrenci yurdunun temeli törenle atıldı.

Gümüşhane Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Atilla Kesler Vakfı Başkanı Gümüşhaneli iş adamı Atilla Kesler'in desteğiyle Köse Yurt Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılacak, İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Öğrenci Yurdu'nun temelinin atıldığı belirtildi.

Açıklamada, Vali Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Emniyet Müdürü Orhan Kar, iş adamı Atilla Kesler ve davetlilerin katıldığı törende, kurban kesilmesi ve dua edilmesinin ardından yurt binası temelinin atıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Yavuz'un şehre yatırım yapan herkese teşekkür ettiği vurgulanarak, şu ifadelerine yer verildi:

"Hayırseverlerimizin yaptıkları iyiliklerin, amaca uygun olarak hayata geçeceğini ümit ediyorum. Yapılacak yurt, okulumuz öğrencilerinin başarısına da katkı sağlayacaktır. Allah'tan, bu güzel yurdun inşaatının kazasız belasız şekilde tamamlanmasını ve açılışını da yapmayı nasip etmesini diliyorum."

- Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

Gümüşhane'de, Merkez Köylere Hizmet Götürme Çevre, Kültür ve Turizm Birliği Encümen Toplantısı yapıldı.

Vali Yücel Yavuz başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Birlik Müdürü Zeynel Abidin Keleş, encümen üyeleri Mustafa Gürbüz ve Reşit Ayaz katıldı.

Toplantı, bu yıl köylere yapılacak alt ve üstyapı işlerinin planlamasının ardından tamamlandı.

- GÜDEF Genel Başkanı Söğüt, Vali Yavuz'u ziyaret etti

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkanı Tahsin Söğüt, Vali Yücel Yavuz'u ziyaret etti.

Yavuz, Söğüt ve beraberindeki dernek üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Söğüt, Yavuz'u, 14-17 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek, 6. Gümüşhane Tanıtım Günleri'ne davet etti.

Yavuz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, "İstanbul'da çok sayıda Gümüşhaneli hemşehrimiz ve Gümüşhane'yi tanıyan geniş kitle yaşıyor. Gümüşhane Tanıtım Günleri, her geçen yıl daha başarılı hale geliyor ve daha amaca uygun faaliyet haline dönüşüyor. Bu manada, Söğüt başta olmak üzere ekibine teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Valiliği İstanbul Söğüt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

KIRINTILI:

YATIRIMLARINIZIDA BİRAZ ŞİRAN TARAFINA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title