Haberler

Gümüşhane'de Polis Haftası Kutlamaları Sona Erdi

Gümüşhane’de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170.yılı nedeniyle kokteyl ve Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.

Gümüşhane'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170.yılı nedeniyle kokteyl ve Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.

Gümüşhane Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Yücel Yavuz, eşi Şengül Yavuz, Garnizon Komutanı Albay Erdal Eren, eşi Sevgi Eren, Belediye Başkanı Ercan Çimen, eşi Gülsen Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, MHP İl Başkanı Ali Ateş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, vatandaşlar ve emniyet mensupları katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Yücel Yavuz, Gümüşhane'nin vatandaşların desteği ve duyarlılığı ile huzur ve emniyetin sağlanması bakımından Türkiye'nin en huzurlu illerinden birisi olduğunu belirterek, tüm güvenlik birimlerinin vatandaşların huzuru için 24 saat görev yaptıklarını söyledi.

Vali Yavuz, etkinliğin de önemine vurgu yaparak, "Bunu gerçekleştiren arkadaşlarımızın gayretleri var. BU tür programlar farkındalık oluşturmak için önemli. Güzel bir etkinlik oldu. Tebrik ediyorum. Görevini yaparken şehadete erişmiş olan teşkilat mensuplarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize aileleriyle birlikte hem şükranlarımızı arz ediyorum hem de sağlıklı ve huzurlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum." dedi.

Üzerinde 'Türk Polis Teşkilatının 170.yılı kutlu olsun' yazan yaş pastanın kesilmesiyle sona eren kokteylin ardından TRT Türk Sanat Müziği Korosu sanatçılarından Nevra Günay Tosun ve Furkan Biçer'in sahne aldığı konser düzenlendi.

Konserin sonunda Vali Yavuz ve Emniyet Müdürü Kar tarafından sanatçılara plaket ve çiçek takdim edildi, salon çıkışında ise havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Erdal Eren Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title