Haberler

Gümüşhane'de "Karayolu Trafik Haftası" Törenle Kutlandı

Gümüşhane'de "Karayolu Trafik Haftası" törenle kutlandı.

Gümüşhane'de "Karayolu Trafik Haftası" törenle kutlandı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, Vali Vekili Cahit Karatepe, Garnizon Komutan Vekili Sercan Ayhan, Belediye Başkan Vekili Halis Meydan, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Muhsin Atalay, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Yüksel, yapılan analizlerde, kazaların büyük oranda sürücü ve yayaların karşı karşıya oldukları riskin farkında olmayışından kaynaklandığının belirlendiğini ifade ederek, "Bu da eğitimin önemini bir kez daha bize hatırlatmaktadır. Hepimizi yakından etkileyen ve derin izler bırakan trafik terörüne 'dur' demek için küçük yaştan itibaren çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı eğitmemiz gerekmektedir" dedi.

Trafik sorununun toplumun her bireyini doğrudan ilgilendirdiğini, sorunun çözülmesinde herkesin katkıda bulunması gerektiğini ifade eden Yüksel, "Hepimiz yaya, yolcu veya sürücü olarak mutlaka trafikte yer almaktayız. Bu açıdan herkesi

'bana bir şey olmaz' düşüncesinden bir an önce kurtulup, güvenli bir trafik ortamı yaratılması ve trafik kazalarının en aza indirilmesi için trafikte sorumluluğu paylaşmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Tören, yılın sürücüsü seçilen Ezber Ezber'e, yılın trafik görevlileri seçilen polis ve jandarma trafik ekibine, öğrenciler arasında düzenlenen

'Trafik" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Ümit Yüksel Trafik Haftası Gümüşhane Akm Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title