Haberler

Gümüşhane'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, "İşleri birebir takip edeceğiz, diğer kurumlarla işbirliğine gideceğiz, (yazdık, cevabını bekliyoruz) anlayışı değil, etkin ve zamanında hizmet anlayışını uygulayacağız" dedi.

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, "İşleri birebir takip edeceğiz, diğer kurumlarla işbirliğine gideceğiz, (yazdık, cevabını bekliyoruz) anlayışı değil, etkin ve zamanında hizmet anlayışını uygulayacağız" dedi.

Valilik Toplantı Salonunda "İl İdare Şube Başkanları" toplantısı düzenlendi. Toplantının basına açık bölümünde konuşma yapan Mayda, toplantının amacının ildeki yatırım ve hizmetlerin takibine yönelik olduğunu belirtti.

Hizmette vatandaş memnuniyetinin öneminin önplanda olacağını vurgulayan Mayda, şöyle dedi:

"Vatandaşlarla olan ilişkiye büyük önem vereceğiz. Vatandaş memnuniyetini esas alan bir yaklaşım, bir hizmet anlayışı ile çalışacağız. Güler yüzlü bir yaklaşımı vatandaşlarımıza sergileyeceğiz. Dilekçe hakkının kullanımı ile ilgili kanun hükümlerini hassasiyetle riayet edeceğiz. Vatandaşlarımızdan veya başka tüzel kişilerden gelen dilekçelere 30 gün içerisinde cevap vererek, olumlu veya olumsuz dilekçeyi cevaplamış olacağız. Oluyorsa gereği yapılacak, olmuyorsa niçin olmadığı vatandaşımıza yazılı olarak bildirilecek. Bilgi edinme hakkı kanununda yazılı bazı sınırlamalar var. O tür kısıtlamalara girmeyen konularda bilgi edinme hakkının kullanımına kamu kuruluşlarımız destek olacaklar. 15 gün içerisinde cevap verecekler. Tek adımda hizmet uygulamalarına bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız riayet edecekler. Etkili bir hizmet sunulmasına yardımcı olacaklar."

Bütün birimlerden talebinin, işlerin birebir takip edilmesi, diğer kurumlarla işbirliğine gidilmesi, "yazdık, cevabını bekliyoruz" anlayışı değil, etkin ve zamanında hizmet anlayışını uygulanacağını ifade eden Mayda, şunları söyledi:

"Kamu kuruluşları arasında koordinasyonunda çok dikkatli olunacak. Hizmette olmazsa olmazların başında kurumlar arasında koordinasyon gelmektedir. Buna her kurum kendisine ilke edinecektir. Olumsuz anlamdaki bürokrasiye sıfır tolerans göstereceğim. Tırnak içerisinde söylüyorum 'teknik anlamda bürokrasi kamu hizmetlerini yürüten ekip demektir'. Olumsuz anlamda da kullanılan işleri geciktiren bir anlayış var ama biz bunu benimsemiyoruz. Hizmetler etkin bir şekilde ve zamanında yapılacaktır. Ayrıca bütün kurumlarımız Bayrak Kanununa özellikle riayet edecek, soluk, yırtık, parçalanmış bayrak istemiyorum. Bu durum birebir takip edilecektir."

Toplantı daha sonra basına kapalı sürdürüldü.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Vali Yardımcıları Armağan Önal, Cahit Karatepe, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ve kamu kurumlarının müdürleri katıldı.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Mayda Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title