Haberler

Gümüşhane'de Baba Cinnetine Kurban Giden Adam Defnedildi

Gümüşhane'de baba cinnetine kurban giden adam defnedildiKOCAELİ - Gümüşhane'de cinnet getiren babaları tarafından 2 kardeşiyle birlikte silahla yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Hicabi Özdemir (44), Kocaeli'nin Darıca ilçesinde toprağa verildi.

Gümüşhane'de baba cinnetine kurban giden adam defnedildi

KOCAELİ - Gümüşhane'de cinnet getiren babaları tarafından 2 kardeşiyle birlikte silahla yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Hicabi Özdemir (44), Kocaeli'nin Darıca ilçesinde toprağa verildi.

Gümüşhane Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel sokakta meydana gelen olayda Necati Özdamar akşam saatlerinde evinde tartıştığı 3 çocuğunu tabancasıyla ateş ederek yaralamıştı. Olayın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan büyük oğlu Hicabi Özdamar tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Cinnet gecesinde hayatını kaybeden 3 çocuk babası Özdamar için Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Fatih Orta Camii'nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene, Özdamar'ın 2 oğlu ve yakınları, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözyaşları içinde taziyeleri kabul eden Özdamar'ın iki oğlunu yakınları teselli etti.

Kılınan cenaze namazının ardından Hicabi Özdamar'ın naaşı, aile kabristanlığına defnedildi.

tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Cinnet gecesinde hayatını kaybeden 3 çocuk babası Özdamar için Kocaeli'nin Darıca ilçesineki Fatih Orta Camii'nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Özdamar'ın 2 oğlu ve yakınları, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözyaşları içinde taziyeleri kabul eden Özdamar'ın iki oğlunu yakınları teselli etti.

Kılınan cenaze namazının ardından Hicabi Özdamar'ın naaşı, aile kabristanlığına defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bağlarbaşı Gümüşhane Darıca 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title