Haberler

Gümüşhane'de 2 Ayrı Kazada 12 Kişi Yaralandı

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, saat 17.30 sıralarında ilçeye bağlı Taşlıca köyünde meydana geldi. Köydeki düğünden kendi köyleri olan Kızılot köyüne dönerken karayoluna 1 kilometre kala yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlanan Mahmut Bilgin (22) yönetimindeki 28 YF 454 plakalı otomobilde bulunan 8 kişi yaralandı. Virajı alamayarak uçuruma yuvarlanan araçtan savrulan sürücü Bilgin ve Rahman Güldal (28), Turgut Koca (13), Mesut Koca (22), Aziz Bilgin (17), Ruhi Bilgin (6), Hızır Koca (27) ve Ali Bilgin Gümüşhane, Torul ve Kürtün 112 Acil Servis ve Acil ve Afet Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarılarak önce Kürtün Devlet Hastanesine ardından da Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlk tedavisi yapılan yaralılardan Turgut ve Mesut Koca, Trabzon'da bulunan hastanelere sevk edilirken, durumu ağır olan bazı yaralılarında ameliyata alındığı bildirildi.

AMBULANS HELİKOPTER ERİKBELİ YAYLASINA GELDİ

İlçede meydana gelen bir diğer kazada da 4 kişi yaralandı. Erikbeli yaylası mevkiinde meydana gelen kazada durumu ağır olan bir yaralı Gümüşhane 112 Komuta Kontrol Merkezinin koordinasyonunda Trabzon 112'den talep edilen helikopter ambulans ile olay yerinden alınarak Trabzon KTÜ tıp fakültesine sevk edilirken, diğer 3 yaralı da Trabzon'un Tonya ilçesinden talep edilen ambulans ve Gümüşhane 112 ambulansları ile Trabzon'a sevk edildi

Her iki kazayla ilgili de soruşturma başlatıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title