Haberler

Gümüşhane Belediye Meclisi Toplantısı

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları devam ediyor.

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları devam ediyor.

Belediye Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2014 bütçe görüşmelerine başlandı.

Toplantıda, belediyeye ait alanın Emniyet Genel Müdürlüğüne tahsis edilmesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğünün bütçeleri görüşüldü.

Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan 478 metrekarelik alanın Emniyet Genel Müdürlüğüne tahsis edilmesi hakkındaki madde, oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda, daha sonra Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün bütçesi görüşüldü.

Söz konusu madde hakkında söz alan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ömer Nasuhi Akıncı, dün gerçekleştirilen oturumda, Özel Kalem Müdürlüğünün bütçesinin görüşüldüğünü anımsatarak, komisyon olarak ilgili müdürlüğün bütçesinde kesinti yapmak istediklerini ancak bu kesintinin meclis tarafından uygun görülmediğini belirtti.

Bu nedenle bütçe görüşmelerine AK Parti Grubu olarak katılmayacaklarını ifade eden Akıncı, "Bu noktada biz bütçenin bundan sonraki kısımlarında oylamalara katılmıyoruz. Grup olarak oylamalardan çekiliyoruz. Bütçe görüşmeleri tamamlanıncaya kadar bu tür oylamalara iştirak etmeyeceğiz" dedi.

Canlı ise bütçe toplantılarına katılmanın Meclisin en temel görevlerinden birisi olduğunu vurgulayarak, "Bütçe oylamalarına katılmamanız bizleri üzer. Bütçe toplantılarına katılmak Meclisin en temel görevlerinden bir tanesidir. Toplantıya katılmamak bir yerde görevi ihmale de girer. Kararınıza saygı duyuyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Canlı, bütçeyi oylamaya sunduğu sırada AK Partili meclis üyeleri salonu terk etti.

Yapılan oylamada, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2014 bütçesi 1 milyon 466 bin 623 lira olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Toplantıda, daha sonra Mali Hizmetler Müdürlüğünün bütçesi görüşüldü. Söz konusu madde görüşüldüğü sırada AK Partili Meclis üyeleri tekrar meclis salonuna geri döndü.

Akıncı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün bütçesinden sonraki oylamalara katılacaklarını belirtti.

Toplantıda, Mali Hizmetler Müdürlüğünün bütçesi 1 milyon 300 bin 768 lira, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün bütçesi 783 bin 733 lira, İtfaiye Müdürlüğünün bütçe de 1 milyon 378 bin 881 lira olarak oy birliğiyle kabul edildi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Canlı Bağlarbaşı Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title