Haberler

Gümüşhane Belediye Meclisi

Gümüşhane Belediye Meclisinin ocak ayı toplantıları başladı.

Gümüşhane Belediye Meclisinin ocak ayı toplantıları başladı.

Gümüşhane Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk toplantısını Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında yaptı.

Çimen, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 2016 yılının Gümüşhane'de altın yıl olarak geçtiğini ifade ederek, "Birçok projemizi 2016 yılında başlattık ve bitirme aşamasına getirdik. 2016 yılında şehrimizde yapılan yatırımlarla altın yıl oldu. 2017 yılında da yatırımlarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki kış dönemini çok iyi değerlendirerek, inşaat dönemini iyi planlayacağız. 2017 yılında birçok projemiz de hizmete açılacak." dedi.

Türkiye'nin 2016 yılında çok önemli sınavlardan geçtiğini de ifade eden Çimen, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da ülkemiz FETÖ'cüler tarafından haince bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Yıl içerisinde ve yeni yılın ilk saatlerinde terör saldırıları sonucu birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Ben onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu saldırılar ülkemizin önüne koyduğu hedeflerden asla geri adım attırmayacak. Türk milletinin ferasetiyle bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Allah böyle kötü günler bir daha göstermesin. 2017 yılının ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini ve bereketli geçmesini diliyorum."

Meclisin ocak ayı toplantılarının ilk oturumunda daha sonra denetim, kültür, turizm ve ulaştırma ile yardım komisyonlarına üye seçimi yapıldı.

Gizli oylama ile yapılan seçimler sonucunda, denetim komisyonu üyeliklerine AK Parti grubundan Osman Yılmaz, Arzu Varan ve Cengiz Atalay, MHP grubundan Nedim Yalçın ve Vedat Soner Başer seçildi.

Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonu üyeliklerine AK Parti grubundan Teyyar Demirel ve Osman Yılmaz, MHP grubundan Bekir Öztürk, yardım komisyonu üyeliklerine ise AK Parti grubundan Mehmet Ceylan ve İsmet Çakmak, MHP grubundan Şükrü İlhan getirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Yılmaz Ercan Çimen Gümüşhane AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title