Haberler

Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı Açıklaması

"Geleceğimizin şekillenmesinde ve ülkemizin kalkınmasında, eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarak devam etmektedir"

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı,  "Geleceğimizin şekillenmesinde ve ülkemizin kalkınmasında, eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarak devam etmektedir" dedi.

Canlı, yaptığı yazılı açıklamada, yarın 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başlayacağını anımsatarak, geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin, yeni başarılar elde etme heyecanını hep birlikte yaşayacaklarını belirtti.

Gümüşhane denilince hep akla, tarih boyunca eğitim ve öğretimde zirve yapmış bir il geldiğini ifade eden Canlı, şöyle konuştu:

"Çünkü Gümüşhaneli'nin dün olduğu gibi bugün de en büyük zenginliği eğitimdir. Gençlerimiz bu bilinçle bugüne kadar aldıkları kaliteli eğitim ve hayatları boyunca kazandıkları başarılarla hem ilimizde hem de ülkemizde her zaman ses getirmişlerdir. Gümüşhane, eğitimin en güzel şekilde yapılacağı huzurlu bir kenttir. Öğrencilerimizin eğitimlerini sorunsuz yapmaları için, biz de belediye olarak her zaman olduğu gibi bu yeni dönemde de en güzel imkanları onlara sunmanın gayreti ve çalışması içinde olacağız"

Canlı, eğitimin önemine işaret ederek, "Geleceğimizin şekillenmesinde ve ülkemizin kalkınmasında, eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarak devam etmektedir. Bu vesile ile yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi  tebrik ediyor, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Canlı Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title