Haberler

Gümüşhacıköy'de Yaz Kur'an Kursları Başladı

Gümüşhacıköy İlçe Müftüsü Adem Ayrancı, ilçe genelinde camilerde ve Kur'an kurs merkezlerinde, yaz Kur'an kurslarının başladığını bildirdi.

Gümüşhacıköy İlçe Müftüsü Adem Ayrancı, ilçe genelinde camilerde ve Kur'an kurs merkezlerinde, yaz Kur'an kurslarının başladığını bildirdi. Ayrancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin yaz tatili münasebetiyle kurslarda, Kur'an, cami, dostluk ve kardeşlik gibi konularda eğitim alacağını söyledi.

Camilerde her zaman çocuk sesleri olması gerektiğini ifade eden Ayrancı, "Yaz Kur'an kurslarımız başladı. Gümüşhacıköy'de yaklaşık 75 cami, 17 Kur'an kursumuzda kurslarımız başladı. 90 müftülük personelimiz kurslarımızda hizmet veriyor. Kitaplarımız geldi ve çocuklarımıza dağıttık. Çocuklarımız öğleden önce kurslara katılıp öğleden sonra istedikleri sportif aktivitelerin yapıldığı kurslara gidebilecekler. Çocuklarımız için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yeter ki çocuklarımız kurslarımıza katılsın." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Gümüşhacıköy DOST Partisi Ayrancı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title