Haberler

Gümüşdağ'dan Arda Turan Açıklaması

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, milli oyuncu Arda Turan'ın transferi için İspanya temsilcisi Barcelona ile birçok konuda prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, milli oyuncu Arda Turan'ın transferi için İspanya temsilcisi Barcelona ile birçok konuda prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Gümüşdağ, Arda Turan ile Medipol Başakşehir arasındaki transfer görüşmelerinin basına yansıyan detayları hakkında kulübün internet sitesine açıklamada bulundu.

Arda'nın Barcelona'dan ayrılma ihtimali sonrasında bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Gümüşdağ, "Pazar günü kulüp avukatımızı İspanya'ya gönderdik. Bazı olumlu gelişmeler neticesinde asbaşkanlarımız Mustafa Saral, Mesut Altan, Ömer Ayvacı, oyuncu temsilcisi ve Barcelona Kulübü yetkilileri ile bir araya geldi. Ben de Arda ile yüz yüze konuşmak, kulüpler arası anlaşma sağlandığı takdirde Medipol Başakşehir'e transferi hakkında gerçekten ne hissettiğini öğrenebilmek için İspanya'ya geldim." ifadelerini kullandı.

Milli futbolcunun Medipol Başakşehir'de oynamaya sıcak baktığı yönünde izlenim edindiğini aktaran Gümüşdağ, "Arda'nın arzulu ve hırslı, bize karşı çok istekli olması, kulübün oyuncuyu bize vermeye sıcak bakması, bizim için büyük bir maliyet olmasına rağmen özellikle iki büyük sponsorumuzun bu transferin gerçekleşebilmesi adına yapmaya hazır olduğu büyük fedakarlıklar sebebiyle prensipte olumlu bir izlenimle geri dönüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Barcelona Kulübünün kurumsal yapısına saygı göstermeleri gerektiğini ifade eden Gümüşdağ, "Transferin gerçekleşebilmesi için gereken prosedürlerin tamamlanmasını beklemek zorundayız. Prensipte birçok konuda anlaşmış olmamıza rağmen fiiliyatta hala atılması gereken birkaç adım var. Ekibim, oyuncu temsilcisi ve Barcelona Kulübü yetkilileri temas halinde. Umut ediyorum ki olumlu bir sonuçla geri döneceklerdir." yorumunu yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Göksel Gümüşdağ Arda Turan Barcelona İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title