Haberler

Gümüşçüde 19 Bin Liralık Soygun Yapan İki Hırsız, Eğlenmek İçin Gittikleri Pavyonda Yakalandı

Güncelleme:

Samsun'da 2 hırsız gümüşçünün camlarını kırarak 19 bin lira değerinde soygun yaptıktan sonra gittikleri pavyonda yakalandı.

Samsun'da iki kafadar hırsız gece yarısı gümüşçü dükkanının cam olan kapısını kırıp hırsızlık yaptıktan sonra eğlenmek için gittikleri pavyonda yakalandılar.

2 HIRSIZ CAM KAPIYI KIRARAK 19 BİN LİRALIK SOYGUN YAPTI

Uğur T.(24) ve Sefa A.S.(21) adlı hırsızlar, gece yarısı Rıfat Zengin'e ait gümüşçü dükkanının vitrin camını ve kapı camını taş ve sandalye ile vurarak kırdı. İçeri giren hırsızlar piyasa değeri toplam 18-19 bin lira tutarında 45 adet çeyrek altın, 90 adet gümüş yüzük, 200 adet tespih, 90 adet saat, 1 adet labtop bilgisayar çaldılar.

KAMERAYI SÖKTÜLER ANCAK BAŞKA İŞ YERİ KAMERASI KAYDETTİ

Hırsızlar iş yerinin güvenlik kamerasını da yerinden söküp görüntülenmemek için gayret gösterdiler. Ancak hırsızlar başka bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiler.

SOYGUNDAN SONRA GİTTİKLERİ PAVYONDA YAKALANDILAR

Hırsızlık olayının fark edilmesi üzerine olay polise haber verildi. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, gümüşçüyü soyup ardından eğlenmek için pavyona giden Uğur T. ve Sefa A.S.'yi burada eğlenirken yakaladı.

Gözaltına alınan hırsızlar Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerine teslim edildiler. Hırsızlarla birlikte çeyrek altınlar hariç diğer çalınan malzemelerin bir kısmı ele geçti.

"EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALARINI İSTİYORUM"

İş yeri sahibi Rıfat Zengin, hırsızların iş yerini soyup ardından pavyona eğlenmeye gitmesine tepki göstererek, "Hırsızların 7-8 tane sabıkaları var. Benim canımı yakmışlar, benden öncekileri de yakmışlar. Ben istiyorum ki benden sonrakilerin canını yakmasınlar. Bu adaleti kim sağlıyorsa hakim ise, savcı ise artık bunları salmasınlar da insanların canı da yanmasın.

"İŞ YERİMDE HIRSIZLIK YAPIP PAVYONA GİTMİŞLER"

Benim vitrinde hiçbir şeyim kalmamış. Adalet varsa olduğuna da inanıyorum en ağır cezayı vermesini istiyorum. 45 tanesi çeyrek altın olmak üzere 18-19 bin liralık zararım var.

Benden başkası da zarar görmesin, adalet sağlansın lütfen. Benim iş yerimden hırsızlık yapıp pavyona eğlenmeye gitmişler. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum" dedi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Hırsızlık Bürosundaki sorguları tamamlanan Uğur T. ve Sefa A.S. ise Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Uğur T. ve Sefa A.S. mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İlkadım Samsun 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

memet:

ellerini ayakların kesin bakayım bidaha yapiyormu

5
0
yanıtYanıtla
the-crow:

neden hırsıza agır cezalar verilmiyor bilen varmıçünkü ceza verenlerin canınv yakmıyorlarda ondan bir hakimi veya savcıyı soyarlarsa en agır cezayı alırlar bu vatandasa yazık

4
0
yanıtYanıtla
ADALET SİSTEMİMİZ:

en fazla bir ay yatarlar içerde sonra hooop yine yeni canlar yakmaya.

2
0
yanıtYanıtla
Taşeron Sağlıkçı:

Bi kaç ay yatar keyif yapar içerde sonra çıkınca aynı devam ederler devlet her şeyini veriyor içerde nası olsa!

2
0
yanıtYanıtla
ANGARA LI SEYFULİSLAM.İSLAMIN KILICI:

HIRKIZ ABİLERİM UTANMIŞLAR. HIRKIZ ABİLERİMİN YÜZÜNÜ KİSEYE GÖTERMEYİN UTANIYORLAR. ÖYLE DİYO!

1
0
yanıtYanıtla
utu:

milletin canının yanması yetmiyor birde onlarca aynı suçtan sabıkası var ama salıverilince canı daha çok yanıyor, eğer herkes kendi adalatini sağlasın denmeye getiriyorlarsa bilemem artık. . .

0
0
yanıtYanıtla
osman:

milletin malını calın sonra pavyona ne rezillik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title