Haberler
    Güncelleme:

    Londra'da 'Kairos'u Kurdular, Türkiye'de 50 Bin Kişiden 25 Milyon Dolar Topladılar

    Londra'da kurulu bir tabela firması üzerinden hareke geçen Kairos, Türkiye'de 10 ayda 50 bin kişiden 25 milyon dolar para topladı. Bakan Tüfenkci, "İncelemeye aldık" dedi. Daha fazla detay >>

    500

    Yorumlar (6)

    cahilseniz öğrenin:

    her zamanki ülkemin insanı bilmeden çamur atmak yeniliğe karşı hep aynı tavır . bu yuzden milyonlarca kişi asgari ucrete mahkum işte cesaretsiz bilgisiz korkak yetişen bir toplum. . teknoloji hızla ilerliyor buda yeni iş modelleri oluşmasına sebebep veriyor. .

    6
    5
    yanıtYanıtla
    Piramit:

    Piramit satış yasak ama Megaholdingse İnnavasyon ödülü vererek suça ortak olmak serbest. Reza Zarrabada ödül vermişlerdi. Acaba neden??

    5
    1
    yanıtYanıtla
    ZZZZZZZZZZZZZ:

    SAADET ZİNCİRİ YOKMUYDU . . HALADA VAR SANIRIM. . BUDA BAŞKA VERSİYONU. .

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Gazzovic:

    Havada ne kadar sinek varsa, bu uyanıklara kanacak ülkemizde o kadar salak var. . git bak kendini akıllı zanneden bu salakların çoğu asgari ücretlidir. .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    hdpkk yı...............................:

    ALLAH ım Türk-İslam Dünyasını tüm kötü niyetli Gavurların ve Hainlerin her türlü Fitne-Fesat, Hainlik-Satılmışlık, Kolaycılık-Tembellik ve Boşvermişlik-Aldırmazlık gibi kötülüklerinden ve şer oyunlarından muhafaza buyursun!!! Amin . . . Ecmain. . . . ALLAH ım tembelleri ve Kolaycıları !!! ıslah eylesin. . . Amin . . . Ecmain. . . ALLAH ım böyle sahtekarlardan tüm Türk-islam Dünyasını kıyamete kadar muhafaza buyursun. . . Amin. . . Ecmain. . . .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yiğit:

    abi ben girdim :) kanıyorum ve kazandım :D yatırdığım parayı ikiye katladım :D

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title