Haberler

Gümrük Kapılarında Oy Verme İşlemi

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Antalya ve Bodrum-Milas havalimanlarında oy verme işlemi başladı.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Antalya ve Bodrum- Milas havalimanlarında oy verme işlemi başladı.

Antalya İl Seçim Kurulu yetkililerinin Antalya Havalimanı'ndaki hazırlıklarını tamamladı. Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminallerinin geliş ve gidiş katlarına beş sandık konuldu. Yetkililerin bilgilendirmesinin ardından nüfus cüzdanları veya pasaportlarını göstererek kabinlere geçen seçmenler, oylarını kullanıyor.

Milas- Bodrum Havalimanı'na da gelen ve giden yolcu girişlerine kurulan iki sandıkta oy verme işlemi gerçekleştiriliyor. Yaklaşık dört saatte 20 kişinin oy kullandığı bildirildi.

Oy kullanan Evren Bingöl, tatilini geçirmek için Bodrum'a geldiğini belirterek, "Erken veya geç fark etmez, görevimi yaptığımı düşünüyorum. Genelde yurt dışında olduğum için oyumu orada kullanıyorum." dedi.

Almanya'da yaşayan Zeki Adanir de oy kullanmak için Didim'den geldiğini belirterek, "Almanya'da genelde konsoloslukta oyumu kullanıyorum." diye konuştu.

Sabah 08.00 itibariyle başlayan oy verme işlemini parti görevlileri de takip ediyor. Gümrük kapılarında oy verme işlemi 24 Haziran 2018, saat 17.00'de sona erecek.

Bu süreye kadar tatil günleri dahil 24 saat süreyle oy kullanılabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Bodrum Milas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title