Haberler

Gülümseten Dizilere Diş Sağlığı Desteği

"Biz Gülümsetmeyi Seviyoruz" sloganı ile şube sayısını kısa sürede yurt içi ve dışında 8'e çıkarmayı başaran Hospitadent Dental Group, yeni dizi sezonu öncesi izleyicilere neşeli dakikalar geçirtecek dizilerde yer alan oyuncuları ücretsiz...

"Biz Gülümsetmeyi Seviyoruz" sloganı ile şube sayısını kısa sürede yurt içi ve dışında 8'e çıkarmayı başaran Hospitadent Dental Group, yeni dizi sezonu öncesi izleyicilere neşeli dakikalar geçirtecek dizilerde yer alan oyuncuları ücretsiz check-up hizmeti vermek ve diş taşı temizliği için hastanelerine davet etti.

Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Selçuk Özbölük, son yıllarda ülkemizde önemli bir sektör haline gelen dizi film sektörünün bu yıl da sezon öncesi gerçekleştirilen prodüksiyonlarla geniş halk kitlelerini ekrana kilitlemeye talip olduğunu söyledi.

Türk dizi filmlerinin yüksek izlenilirliğinin yurt içi ile sınırlı kalmadığını, yurt dışında da özellikle Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Balkan ülkelerinde hayli ilgi gördüğünün altını çizen Dt. Özbölük, bu kadar yoğun bir nüfusu ilgilendiren bu sektörün yapıcı, halkı bilgilendirecek, en önemlisi de evine yorgun gelen kişiye akşam eğlence kaynağı olacak üretim gerçekleştirmesi gerektiğine inandıklarını kaydetti.

Dt. Özbölük, buna karşın dizi filmlerin son dönemde gerçeklerden uzak, söz konusu geniş coğrafyada halkı yanlış bilgilendiren ve ahlaki değerler konusunda tepki toplayan unsurlar içerdiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bizim kurumumuzun sloganı 'gülümseten hastane.' Diş sorunları nedeniyle belki insanlığın en güzel yanı olan gülümsemelerini, hatta kahkaha atmalarının önündeki engelleri kaldırmak için 8 hastanemizde 500 civarı personelimizle 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Bu hizmetimizi ülkemizle de sınırlı tutmuyoruz. Yurt dışından gelen yoğun hasta trafiğine yabancı ülkelerde de şubeler açarak çözüm üretmeye çalışıyoruz. İlkini Almanya'nın Frankfurt kentinde açtığımız şubemize kısa süre içinde çok sayıda yabancı ülke eklenecek. Bu doğrultuda toplumun büyük bölümünü etkisi altında bırakan dizilere bizim de çorbada tuzumuz olsun dedik ve ne yazık ki geri planda kalan komedi dizilerine hastane olarak ücretsiz diş bakımı desteğinde bulunmayı kararlaştırdık."

Dt. Özbölük, bu sezon tv ekranları karşısında izleyiciler neşeli dakikalar yaşatacak Metin Akpınar, Gülse Birsel, Beyazıt Öztürk,

Ali Sunal gibi sanatçıların rol alacağı "Yalan Dünya", "Seksenler", "Zengin Kız Fakir Oğlan", "Dedemin Dolabı", "İşler Güçler", "Aşkın Halleri", "Küçük Hesaplar"," İnsanlar Alemi", "Canım Benim", "Bir Erkek Bir Kadın" gibi komedi dizilerinde yer alan oyuncuların diş kontrolleri ile gerek duyulması halinde tartar temizliği gibi işlevleri tüm şubelerinde ücretsiz yapacaklarını bildirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuzey Afrika Orta Doğu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title