Haberler

Gülümbe Köyü'nde İftar Düzenlendi

Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik’in Merkez ilçesine bağlı olan Gülümbe Köyü’nde iftar yemeği düzenlendi.

Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik'in Merkez ilçesine bağlı olan Gülümbe Köyü'nde iftar yemeği düzenlendi.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen iftar programında konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, insanlar arasındaki sevgi ve kardeşlik duygularının önemine değinerek, "Öncelikle rahmet ve bereket ayı Ramazanınızı tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın hepimizin hakkında hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Bu akşamki iftar programımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

Gülümbe Köyünü şehrin bir mahallesi yaparak, hizmetin en güzelini sunmak istediklerini belirten Yağcı, "Bildiğiniz gibi Bilecik'imiz de kültür ve tarih şehri. Bizler de Ramazan ayını bu manalara uygun şekilde geçirmeye gayret gösteriyoruz. Bilecik Belediyesi olarak bizler her gün ayrı bir mahallemizde iftarın güzelliğini yaşıyoruz. Ben bizlere sofralarınızda yer açtığınız için teşekkür ediyorum. Gülümbe Köyümüz ilimizin çok önemli köylerinden, tarihi köylerinden birisi. Belediye Başkanı olarak benim akrabam ve dostlarımın olduğu bir köy. Gülümbe'ye geldiğimde her zaman kendi köyüme gelmiş gibi hissediyorum. Bizler Bilecik Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hemşerilerimizin olduğu her yere hizmeti götürme gayretinde olduk. Allah'a çok şükür, hepiniz görüyorsunuz. Bilecik dünden çok daha iyi. Ancak yarın daha iyi olmak için el ele gönül gönüle çalışmamız gerekir. Bilecik, her zaman gelişiyor ve büyüyor. Bu gelişim ve büyüme içerisinde geldik Gülümbe Köyüne dayandık ve İnşallah sizlerden arzumuz, isteğimiz şehrimizin gelişimine ayak uydurarak, zaten şehrimize çok yakınsınız. Gelecek zaman içinde artık Gülümbe Köyünü, şehrimizin bir mahallesi yapalım. Burada, şehirde olan imkan ve hizmetleri sizlere de getirelim. Yollarımızı düzeltelim, çocuklarımıza parklar yapalım. Sulamalarda bir sıkıntımız varsa birlikte giderelim. Biz zaten yanınızdayız. Bu dediğim konu idari bir prosedür. Bu yıl Pelitözü Köyünü şehrimizin 12. mahallesi yaptık. Arzumuz, Gülümbe Köyümüzü şehrimizin 13. mahallesi olmasını istiyoruz. Buna ilişkin yakın zamanda kapınıza geleceğiz ve bu konuda fikir alışverişi yapacağız. Siz birlikte olalım derseniz, birlikte oluruz. Yok, istemiyoruz derseniz de son karar sizindir. Her zaman olduğu gibi sonsuz saygı gösteririz. Ben bu anlamda burada olduğum için duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title