Haberler

Gülüç Belediyesi Sünnet Şöleni Gerçekleştirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen geleneksel sünnet şöleni büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Gülüç Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sünnet şöleninin 5.'si Gülüç Beldesi meydanında gerçekleşti. Davul, zurna ve köçek eşliğinde aileleri ile birlikte eğlenen çocuklar sırayla at gezisi yaptı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş, mahalle muhtarları, sünnet olan çocuklar ve aileleri toplu fotoğraf çektirdi.

Sünnet olan çocuklar için ikinci program Gülüç Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, sünnet olan çocukların Allah'tan damatlıklarını da göstermesini diledi. Gülüç halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Demirtaş "Geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet şölenimize hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Çocuklarımızın bu mutlu gününde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz ve gururluyuz. Sizlerle beraber sünnet şölenimizin 4 senesini bitirdik, 5. Senemize girdik. Gülüç halkımıza değerli muhtarlarımızla ve belediye personelleriyle beraber gece gündüz hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Çocuklarımız bizim için çok değerli. Canımızdan fazla sevdiğimiz çocuklarımız için dedik ki; erkekliğe adım attıkları bu günde sizlerle beraber bizde bir katkıda bulunalım. Bu çocuklarımız geleceğin büyükleri, bu ülkeye yön verecek. Ben ailelerimizin çocuklarını ne kadar zorlukla yetiştirdiğini gayet iyi biliyorum. Bende bir babayım ama dedik ki bizim için önemli olan ailelerimize katkıda bulunalım. Buradan ilkokul, ortaokul, lise, üniversite derken birde bakmışsınız ki hayata atılmışlar. Ülkemize, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkan ahlaklı bireyler olarak yetişen evlatlarımız olsun diyorum. Bugün buraya gelen tüm annelere, babalara, babaannelere dedelere, tüm eş, dost ve akrabalara Gülüç Belediye Başkanı olarak bir kez daha teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah damatlıklarını da göstersin" dedi.

Başkan Demirtaş konuşmasının ardından sünnet şöleninin düzenlenmesine katkı sunan Tanıklar Metal'in sahibi Yavuz Tanık'a günün anısına plaket vererek teşekkür etti. Demirtaş ayrıca sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Sünnet şöleni, Gülüç Beldesi'nde görevli imam hatiplerin Kur'an-ı Kerim, mevlit ve ilahiler okuyup, dua yapılması ile sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Gülüç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu belirtiler varsa doktorunuzu arayın! DÜŞÜK BELİRTİLERİ neler? Düşük tehlikesi nasıl anlaşılır? ŞEVVAL AYI NE ZAMAN? Şevval orucu ne zaman başlar? Şevval orucu kaç gün tutulur? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan ile Özel'in telefon konuşması detayları! 2024 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? Kurban Bayramı ayın kaçında? KURBAN BAYRAMI hangi ay? DİNİ GÜNLER TAKVİMİ! Uğur Dündar kaç yaşında? Gazeteci Uğur Dündar kaç yaşına girdi, kimdir? Yargı ne zaman final yapıyor? Yargı son bölüm ne zaman? İSTANBUL BOŞALDI MI? Ramazan Bayramı'nın ilk günü İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde kaç? İstanbul son dakika trafik yoğunluğu haritası! Fenerbahçe Olympiakos maçı kadrosu açıklandı mı? Olympiakos maçında hangi isimler forma giyemeyecek? MARKETLER AÇIK MI? Bayramda ŞOK, A101, BİM açık mı? Ramazan Bayramının 1.-2.-3. günü marketler açık mı? Emekliye zam var mı, yok mu? Bakan Şimşek'ten açıklama! 2024 Bayram Mesajları: En Güzel ve Dualı Ramazan Bayramı Mesajları 10 Nisan TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 10 Nisan Çarşamba ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 10 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? 2024 Yerel Seçimlerde en başarılı milletvekilleri açıklandı! AK Parti, CHP, MHP ve DEM Parti'li milletvekilleri kimler? Bayramda eczaneler açık mı, kapalı mı 2024? Ramazan Bayramında hastaneler ve eczaneler çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title