Haberler

Gültekin Samanoğlu Anılıyor

Hisar Grubu şairlerinden Gültekin Sâmanoğlu, vefatının 10.yılında Basın İlan Kurumu ve ESKADER'in işbirliğiyle Matbuat Dünyasından Sanatkâr Çehreler programında anılacak.

Hisar Grubu şairlerinden Gültekin Samanoğlu, vefatının 10. yılında Basın İlan Kurumu ve ESKADER'in işbirliğiyle Matbuat Dünyasından Sanatkar Çehreler programında anılacak. İki kuruluşun ortak düzenlediği programın 6'ncısı, 23 Eylül 2013 Pazartesi günü Çemberlitaş'taki Basın Müzesi'nde saat 15.00'te başlayacak. Bu programda, Cumhuriyet devri Türk şiirinde önemli yeri olan Hisar dergisinin şairleri arasında bulunan Gültekin Samanoğlu ele alınacak.

Gazeteci yazar Ahmet Özdemir, uzun yıllar birlikte çalıştığı rahmetli Gültekin Samanoğlu'nun hayatını, eserlerini ve şiirlerini hatıralar eşliğinde anlatacak. Mehmet Nuri Yardım'ın takdimini yapacağı toplantının ardından Gültekin Samanoğlu'nun fotoğrafları, yazıları ve eserlerinden meydana gelen sergi gezilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title