Haberler

Gülsoy "Kayseri Ticaret Odası Tarihinde İlk Defa Odamızı Bir Başbakan Ziyaret Etti"

Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO), Türk ekonomisinin önemli merkezlerinden olduğunu kaydeden KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Başbakan Binali Yıldırım'ın ziyaretini değerlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde Partisinin İl Kadın Kolları Kongresi'ne ve bazı açılış törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım Kayseri Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Oda tarihinde ilk defa gerçekleşen Başbakan ziyaretinden dolayı büyük onur duyduklarını ifade eden KTO Başkanı Ömer Gülsoy; "Başbakanımız ve beraberindeki bakanlarımız, milletvekillerimiz ve TOBB Başkanımızı ağırlamaktan büyük onur duyduk. Odamız, tarihinde ilk defa Başbakan düzeyinde bir ziyarete ev sahipliği yapmıştır. Gerek üyelerimiz, gerekse iş birliğinde olduğumuz kurum temsilcilerimizden aldığımız geri dönüşler bizleri ziyadesiyle memnun etti. Onların bizleri ve Odamızı sahiplenmelerinden de ayrıyeten onur duyduk. Göreve başladığımız bu ilk günlerde böylesine anlamlı bir ziyaret Kayseri'nin birlikte daha güçlü olacağının en güzel göstergesidir. İnanıyoruz ki, Odamız, üyelerimizin bize gösterdiği teveccühle birlikte şehrimizin kalkınması için artık daha çok çalışacak ve adından daha çok söz ettirecektir" diye konuştu.

Başkan Ömer Gülsoy ayrıca, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte ziyarete iştirak eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'ye, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'a, milletvekilleri Taner Yıldız, Cemil Çiçek, İsmail Tamer ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na da teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Binali Yıldırım Kayseri Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title