Haberler

Gülşen'den Yılın İtirafı!

Program Konuğu Gülşen Kenan Erçetingöz'ün Sorularını Yanıtladı. Gülşen'in En Çarpıcı Açıklaması Reha Muhtar'la Aşk Yaşamadığıydı...

PROGRAM KONUĞU GÜLŞEN KENAN ERÇETİNGÖZ'ÜN SORULARINI YANITLADI. GÜLŞEN'İN EN ÇARPICI AÇIKLAMASI REHA MUHTAR'LA AŞK YAŞAMADIĞIYDI...

Sıfır beden tartışmalarını başlatan Gülşen stüdyoya getirilen baskülle tartıldı. Ünlü şarkıcı yalnızca göğüslerinin silikon olduğunu söyledi.

Gülşen programın ilk bölümünde aşklarında yaşadıklarını anlattı. Gülşen kendisi hakkında yapılan yalan aşk haberlerinden yakındı.

Ayrıntılar videoda…

Gülşen programın ikinci bölümünde ekonomik krize ve Erol Köse'yle yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kimseye borcu olmadığını, son dönemde hakkıdna çıkan 700 bin ytl borcu var haberlerine kızdığını söyleyen Gülşen kendisi işlerine bakan 3 muhasebecisi olduğunu söyledi.

Son yaşadığı ilişkisinde yaşadıklarını anlatan seksi popçu sevgilisinin ekonomik olarak kendisine bir yardımı olmadığını söyledi.

Erol Köse'yle olan ilişkisini anlatan Gülşen, bu ilişkide çok yıprandığını söyledi. Köse'yle davalık olan Gülşen, ailesinin de yaşanılanlardan etkilendiğini sözlerine ekledi ve hep yanlış anlaşıldığını söyledi. Gülşen geçmişin geride kendisinin her zaman ileriye bakan biri olduğunu ifade etti.

Gülşen İbrahim Tatlıses'le yaşadığı 'cenabet' tartışmasını anlattı…

Ayrıntılar videoda…

Gülşen, Erol Köse'yle yaşadıklarının ardından Reha Muhtar'la birlikte olmasının yanlış olduğunu ilk kez itiraf etti. Ünlü popçu Muhtar'la aralarında bir aşk olmadığını yalnızca dostluk yaşadıklarını söyledi.

Gülşen, yaşadıklarından çok yorulduğunu bir süreliğine Londra'ya yerleşeceğini sözlerine ekledi.

Ayrıntılar videoda…

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title