Haberler

"Gülşen" Bayraklı'ya Gelıyor

Bayraklı Belediyesi'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Gülşen, Bayraklı'da konser verecek.

Bayraklı Belediyesi'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Gülşen, Bayraklı'da konser verecek. Birbirinden anlamlı aktivitelerin gerçekleştirileceği özel gün renkli görüntülere sahne olacak.

Pop müziğinin ünlü isimlerinden şarkıcı Gülşen, Bayraklı Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Turgut Özal Rekraasyon alanında sahneye çıkacak. Sevilen şarkılarını Bayraklılı sevenleri için seslendirecek olan ünlü şarkıcı, en güzel şarkılarıyla hayranlarını coşturacak. 29 Ekim günü saat 20: 00'da başlayacak konser Bayraklı sahilinde gerçekleştirilecek. Öte yandan etkinlikler kapsamında kültür müdürlüğü tarafından 28 Ekim Pazartesi günü 11.00-15.00 saatleri arasında Bayraklı Sevgi Yolu Kadın Dünyasında 'Bayraklı'nın Cumhuriyet Çocukları Gösterisi' adlı resim atölyesi düzenlendi. Çocuklar resim yapmanın yanı sıra, yüz boyama ve palyaçolar eşiliğinde eğlenceli bir gün geçirecek.

Gün boyu çeşitli etkinliklerle sürecek Cumhuriyet Bayramı programı akçam saatlerindeki Gülşen Konseri ile de taçlanacak. Saatler 20: 00'ı gösterdiğinde söz ünlü şarkıcı Gülşen'de olacak ve sevilen sanatçı hayranlarıyla buluşacak. Tüm etkinliklere katılım ücretsiz olacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı 29 Ekim Gülşen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title