Haberler

Gülşen Alanya'yı Coşturdu

Gülşen Alanya'da Sahne Alarak Hayranlarını Şarkılarıyla Coşturdu.

KURBAN Bayramı'nın ikinci günü Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki bir otelde sahneye çıkan Gülşen, her bayram olduğu gibi bu bayramda da çalıştığını belirterek, "Bu benim kaderim ama kaderimi çok seviyorum" dedi.

Alanya'nın Okurcalar Beldesi'ndeki bir otelde sahneye çıkan şarkıcı Gülşen, hayranlarına müzik ziyafeti çekti. Mini siyah elbisesinin sırt dekoltesi, sarı saçları ve makyajıyla dikkat çeken Gülşen, sahneye çıkmadan önce kuliste gazetecilerin sorularını yanıtladı. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da çalıştığını söyleyen Gülşen, şunları söyledi:

"Bu benim kaderim ama kaderimi çok seviyorum. İyi ki de böyle oluyor. Her özel günde, bayramlarda, yılbaşında insanların daha çok eğlenmek ve daha iyi vakit geçirmek istediği zamanlarda onların karşısında olmaktan ve mutluluk vermekten çok mutluyum. Benim misyonum bu ve bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum."

Hayranlarının yoğun tezahüratı eşliğinde sahneye çıkan Gülşen'i yaklaşık 300 kişi dinledi. Söylediği şarkılarla hayranlarını coşturan Gülşen'in sağ bacağındaki hafif morluk dikkat çekti. Özellikle kadın dinleyicileri tarafından bol bol fotoğrafları çekilen Gülşen, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title