Haberler

Gülşah Saraçoğlu Nişana Derin Dekolteli Elbisesiyle Katıldı

Güncelleme:

Yer aldığı proje ve söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çeken Gülşah Saraçoğlu, bu kezde Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinin nişanında giydiği elbiseyle gündeme geldi.

Bir süredir birlikte olan Seren Serengil ve Yaşar İpek, dün yakın çevresinin katıldığı törenle nişanlandı. Nişana aralarında Gülşah Saraçoğlu'nunda olduğu pek çok ünlü isim katıldı. Nişana Saraçoğlu'nun giydiği derin sırt dekolteli elbise damga vurdu.

DEKOLTESİ DAMGA VURDU

Modacı Gülşah Saraçoğlu giydiği sırt dekolteli elbise ile gecenin en dikkat çeken ismi oldu. Çiçek desenli elbise tercih eden Saraçoğlu, saçlarını da elbiseyle aynı kumaştan olan bir toka ile model verdi.

GECE BOYUNCA EĞLENDİ

Davette eğlenceli haliyle dikkat çeken Saraçoğlu, gece boyunca Instagram hesabından paylaşımlar yaptı.

İşte Gülşah Saraçoğlu'nun nişana damga vuran kıyafeti...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülşah Saraçoğlu Seren Serengil Yaşar İpek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (28)

yns altin:

yuzu dahi ortmek Allah in emriyken,butun bedeni tesir etmek,tipki bir satilik mal gibi sergilemek,hayasizlik,simariklik ve sapiklik degildirde nedir,kisa dunya hayati bitip yapilan hayasizliga karsi siddetli cehennem azabina ugradiginda iste o zaman insan anlar gercegin ve dogrunun ne oldugunu ama is isten gecmistir.

22
4
yanıtYanıtla
SANANE:

sen kimsin ki Allah varken insanları yargılayıp kınaycak sana mı dustu. Otur ibadetini yap herkesin günahı sevabın kendine. Sen böyle insanları kınayarak cok mu Müslüman oldun . Sana öğretmemişler anlaşılan kınayanın kınadığı ya basına ya sevdiklerine gelir. O yüzden klavye basında ahkam kesmeeee

yanıt6
yanıt10
Meltem:

Be cahil, Allah yuz ortulmesini emretmemistir. kadın mı erkek mi nereden bilinecek yuz açık olmasa. zır cahil yobaz. Allah ıslah etsin sizini gibi cahiller

yanıt5
yanıt5
pozitifo:

her koyun kendi bacagindan asilir ya sence. . . . . . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt5
Yuh:

Ruh hastasi, egonu kadinin yuzunu kapatarakmi bastiriyorsun? Sizofreni!

yanıt3
yanıt5
Mert:

"Bayıldım" diyen erkeklerin eşleri, kızları ya da kız kardeşleri giyse yine bayılacaklar mı acaba?

18
1
yanıtYanıtla
Gündogdu:

Hic giymesin daha rahat eder....

16
1
yanıtYanıtla
YAZIK:

BİR BAYAN OLARAK BUNLARDAN UTANIYORUM . . KENDİLERİNE BAKSINLAR DİYE AÇMADIKLARI YERLERİ KALMADI . . NE HALA GELDİK

11
2
yanıtYanıtla
SİZENE:

Sanane sanane ahlak bekçiliği yapandan korkacaksın bu devirde yorumundaki gibi. Kapalı olupta neler yapanlar gördük duyduk. O yüzden açık kapalı diye namusun tanımını yapmayın. Kınadıgını yasarsın o yüzden çok konusma

yanıt2
yanıt0
person:

davul sağlam görünsede tokmağın değmediği nokta kalmamış. allah çarşısına pazar versin.

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title