Haberler

Gülizar, Reytinglerde Başarısız Bir Tablo Çizince Kanal D Fişini Anında Çekti!

Güncelleme:

Cumartesi akşamları yayınlanan Gülizar başladığı günden beri reytinglerde başarılı olamayınca kanal daha fazla sabredemedi. Kanal D dizinin fişini çekti.

Ekrana erken veda eden dizilere bir yenisi daha eklendi. Kanal D'de 20 Ocak'ta yayınlanmaya başlayan Gülizar dizisi de reytinglere yenildi.

10. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Cumartesi günleri hem Survivor hem Yeni Gelin hem de Fazilet Hanım ve Kızları ile mücadele eden Gülizar bu hafta 8.bölümüyle ekrana gelmişti.

Gülizar, Reytinglerde Başarısız Bir Tablo Çizince Kanal D Fişini Anında Çekti!

Yayınlandığı günden bugüne reytinglerde başarılı sonuç elde edemeyen, yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryo ve proje tasarımını usta yönetmen Çağan Irmak'ın yaptığı Gülizar dizisinin 10. bölümde final yapmasına karar verildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (51)

duygu:

keşke bitmeseydi mafya dizisi değil ya ondan tutmadı diyorlar biz gayet güzel izliyorduk çok üzüldüm

8
3
yanıtYanıtla
hebelehübele:

aynen sana katılıyordum fena değildi yine iyi mücadele etmiş

yanıt0
yanıt0
CENNET:

bence gayet başarılı bir diziydi. fişi çekilmesi gereken o kadar dizi varken başarılı bir yönetmenin dizisi çekiliyor. yazık.

6
4
yanıtYanıtla
.......:

keşke diğerlerinde fişini çekseler

10
0
yanıtYanıtla
ilayda:

nedir bu ya güzel diziler tek tek kaldırılıyor kim bu reytingleri belirleyen salaklar ya

6
4
yanıtYanıtla
BAhattin:

Aynen katılıyorum cidden birmiş dönüyor

yanıt0
yanıt0
Murat:

Saçma sapan bir diziydi adını bile daha yeni duyduğum bir dizi kaldırmakla en iyi şeyi yapar kanal d reytingler yalan söylemez.

5
4
yanıtYanıtla
hebelehübele:

senin izlediğin dizi çok düzgün sanki?!

yanıt0
yanıt0
figen:

adını yeni bile yeni duydum demişsin çok saçma sapan bir dizi demişşin ne alaka

yanıt0
yanıt0
Ayşe Erol:

Çok yazık güzel bir diziydi

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title