Haberler

Güleryüz Cobra Otobüsleri Bulgaristan'da

Sektörde Pek Çok İlke İmza Atan Güleryüz A.ş, Yılların Tecrübesiyle Ürettiği Güleryüz Cobra Marka Toplu Taşıma Araçlarıyla Türkiye ve Dünya Otobüs Pazarında Yerini Aldı.

Sektörde pek çok ilke imza atan Güleryüz A.Ş, yılların tecrübesiyle ürettiği Güleryüz Cobra marka toplu taşıma araçlarıyla Türkiye ve dünya otobüs pazarında yerini aldı.

Sürekli kendisini yenileyen Güleryüz A.Ş, Cobra otobüslerini, iç pazar dışında Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu ülkeleri ile Yunanistan, Romanya, Yugoslavya ve Macaristan'a ihraç ediyor. Pazarı hızla gelişen ve genişleyen Güleryüz A.Ş. Bulgaristan'a ihracatını yapmış olduğu şehiriçi otobüsleri ve troleybüslerin beğenilmesininin ardından Bulgarsitan'ın en büyük turizm şirketi olan UNİON TREAD COMPANY şirketi ile başlangıç olarak 20 araçlık şehirler arası otobüs anlaşması yaptı.

180 araçlık filoyla şehirler arası ve Avrupa ülkelerine yolcu taşıma hizmeti veren UNION IVKONİ Holding'e bağlı Union Tread Company Genel Müdürü Seyhan Mehmet, yaptığı açıklamada, müşteri memnuniyetini arttırmak, daha güvenli ve konforlu seyahat imkanı sağlamak amacıyla Güleryüz Cobra markasını tercih ettiklerini ifade etti.

Yolcu taşıma aracı üreten Güleryüz A.Ş, Bursa'da Yeni Yalova yolu Engürücük mevkiinde bulunan, 60 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni fabrikasında üretim kapasitesini arttırarak yeni ürünlere imza atmak için gün sayıyor. Güleryüz A.Ş, 2008 yılında yeni fabrikasıyla üretim kapasitesini 250'den 500'e çıkarmayı hedefliyor.

(MŞ-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title